Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Väx med Vida

Vida är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog. Koncernen har 1 100 anställda på 18 produktionsanläggningar varav 9 sågverk. Industrierna är strategiskt belägna nära skogsägarna i Småland, Skåne och Västra Götaland. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke för en rad olika marknader. 75 procent av Vidas sågade trävaror exporteras till Europa, USA, Australien, Afrika och Asien. Verksamheten omfattar även emballagetillverkning, strö- och pelletstillverkning, biobränslehandel och hustillverkning.

Vidas vision är ”Att växa” och med anledning av det är vi intresserade av att hitta unga talanger som vill växa och ha en framtid inom bolaget. Vårt traineeprogram riktar sig till dig som vill växa i ett globalt företag med hållbarhet och expansion i fokus. Målet är att du efter traineeåret blir anställd på något av våra bolag. Du börjar med en 10 månaders projektanställning då du under handledning kommer att driva olika utvecklingsprojekt parallellt med att du lär känna våra affärsområden.

Vi söker yngre personer i åldern 20–30 år med olika utbildnings- och erfarenhetsbakgrund, till exempel ingenjörer, systemvetare, ekonomer, skogsmästare, jägmästare och skogsingenjörer. Det viktigaste är att du delar vår värdegrund som vilar på engagemang, enkelhet och drivkraft.

Vi är Vida
Vårt hjärta finns i den svenska skogen. Vi är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog och är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke som exporteras till hela världen, men vi är också nordens största tillverkare av träemballage. Dessutom tillverkar vi hus och energiprodukter.

Vi finns på följande orter:
Alvesta, Borgstena, Hjältevad, Hestra, Hästveda, Nössemark, Tranemo, Urshult, Vislanda, Hok, Vimmerby, Österlövsta, Ryd, Orrefors, Mörlunda, Gransjö och Järna.

Programinformation

Ansök senast

Våren 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Ingenjör, Ekonom, Systemvetare/IT, Skogsmästare, Jägmästare och Skogsingenjör

Utland

Kontaktperson

Camilla Milton, camilla.milton@vida.se, 076-771 35 00

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.vida.se/topical/vax-med-vida/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer