Väx med Vida

Vi är Vida
Vida är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog. Koncernen har 1 350 anställda på 23 produktionsanläggningar varav 12 sågverk. Industrierna är strategiskt belägna nära skogsägarna i Småland, Skåne och Västra Götaland. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke för en rad olika marknader. 75 procent av Vidas sågade trävaror exporteras till Europa, USA, Australien, Afrika och Asien. Verksamheten omfattar även emballagetillverkning, strö- och pelletstillverkning, biobränslehandel och hustillverkning.

Vårt hjärta finns i den svenska skogen. Vi är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog och är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke som exporteras till hela världen, men vi är också Nordens största tillverkare av träemballage. Dessutom tillverkar vi hus och energiprodukter.

Inriktning 2023
Våra traineer kommer att jobba mot våra sågverk. Där blir uppgifterna produktion, planering och ständiga förbättringar. Vi söker en ingenjör, jägmästare, skogsmästare eller liknande som nyligen avslutat sina studier. Men det viktigaste är att du delar vår värdegrund som vilar på engagemang, enkelhet och drivkraft.

Vidas sågverk finns på orterna:
Alvesta, Borgstena, Hjältevad, Hestra, Hästveda, Nössemark, Tranemo, Urshult, Vislanda, Vimmerby, Orrefors och Mörlunda.

Programinformation

Ansök senast

Våren 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Skoglig akademisk utbildning eller ingenjörsutbildning

Utland

Nej

Kontaktperson

Camilla Milton, 0472-439 26, camilla.milton@vida.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.vida.se

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer