Header Sopra Steria.png
Sopra_Steria_TraineeGuiden.png

Sopra Steria Accelerate

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi mer än 46 000 medarbetare. 450 av oss finns här i Sverige, där var tredje medarbetare är en kvinna. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

”När individen växer, då växer bolaget” är en devis som genomsyrar hela vårt sätt att vara och verka.

Om programmet
Accelerate-programmet, som för fjärde året i rad startar i augusti 2022, är ett strukturerat utvecklingsprogram som löper över tre år. Du är anställd från dag ett, jobbar i riktiga kunduppdrag och får lära dig konsultyrket i skarpt läge

Vårt mål är att utveckla dig till att bli en av marknadens vassaste konsulter.

Parallellt med de uppdrag du arbetar löper följer du en individuellt anpassad vidareutbildningsplan som stärker din kompetens och ger dig bra verktyg inom flera områden.

Programmet skräddarsys för att du snabbt ska utvecklas i konsultrollen och träna tillsammans med kollegor i en trygg miljö.

Inom Accelerate får du dessutom möjlighet att bygga ett brett nätverk genom arbete i projekt och genom uppdrag med kollegor inom Sopra Steria.

Vi söker dig som:

  • har universitets-/högskoleutbildning med data- eller annan teknisk inriktning, som systemvetare eller liknande.
  • är nyutexaminerad på kandidat- eller masternivå med en examen som inte är äldre än ett år.
  • är en god relationsbyggare som tillsammans med affärsmannaskap är viktiga egenskaper i konsultrollen
  • har visat driv och nyfikenhet genom att framgångsrikt klarat dina studier och gärna engagerat dig i olika aktiviteter vid sidan om dina studier

Programmet har flera olika inriktningar. För dig som vill arbeta i och med applikationsutveckling finns möjligheter inom några av de hetaste plattformarna på marknaden för digital transformation. Det handlar ServiceNow, Salesforce och Microsoft Dynamics. Är du mer orienterad mot analys har vi inriktningen Data engineer & analytics. Två andra spår är Systemutvecklare respektive UX & design och slutligen har vi inriktningen Ledarskap och verksamhetsutveckling.

Certified

Programinformation

Ansök senast

10 oktober 2022 - 28 februari 2023

Tillträde

Augusti 2023

Utbildning

Data- eller systemvetenskap, civilingenjör datateknik, maskinteknik, teknisk fysik, design, produktutveckling, industriell ekonomi på kandidat- eller masternivå med en examen som inte är äldre än ett år.

Utland

På sikt

Kontaktperson

Ina Tran, ina.tran@soprasteria.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.soprasteria.se/karriar/accelerate/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer