Header Sopra Steria.png
Sopra_Steria_TraineeGuiden.png

Sopra Steria Accelerate

Sopra Steria är ett globalt konsultbolag inom IT, business och design som erbjuder helhetslösningar inom digital transformation. Våra medarbetare hjälper kunder inom både privat och offentlig sektor med att uppnå sina mål genom digitalisering.

Vi är 47 000 medarbetare fördelat på 30 länder. ​I Skandinavien är vi närmre 3 000 och i Sverige har vi kontor ​i Stockholm, Göteborg, Östersund och Malmö där var tredje medarbetare är kvinna. Vår kultur är stark med hjärta och innovation i fokus. Vi tror på att när vi delar med oss av vår kunskap bygger vi långsiktiga relationer. ​Tillsammans når vi längre.​

Accelerate – Sveriges bästa traineeprogram inom IT
Vårt traineeprogram Accelerate är för dig som är nyexaminerad och vill accelerera din karriär som konsult. Du blir anställd från dag ett och får en marknadsmässig lön genom hela det treåriga programmet. Sedan 2018 har vi genomfört vårt mycket uppskattade traineeprogram och givit nyutexaminerade toppstudenter från tekniska högskolor och universitet runt om i landet en rivstart på sin konsultkarriär. Accelerate-programmet ger dig med höga ambitioner en strukturerad utvecklingsplan för dina första 3 år i konsultyrket.

Vi vet att den största utvecklingen som konsult sker genom att jobba i riktiga kunduppdrag och att få lära sig i skarpt läge. Därför är du konsult från dag ett och kommer till största delen att bygga din kompetens genom att jobba i utmanande uppdrag hos någon av våra kunder. Parallellt med ditt uppdrag erbjuder vi dig utbildning som stärker din kompetens och ger dig relevanta verktyg inom flera olika verksamhetsområden. Alla kurser är skräddarsydda för att du snabbt ska utvecklas i konsultrollen och träna tillsammans med kollegor i en trygg miljö. Inom programmet ges du möjlighet att bygga ett brett nätverk både genom arbete i projekt och uppdrag med övriga kollegor inom Sopra Steria, och genom utbyte av erfarenheter med tidigare års deltagare i programmet.

Välj spår utifrån intresse & utbildning:

  • Advisory
  • Delivery
  • Experience Design
  • Webbutveckling
  • Systemutveckling
  • Data Engineer & Analytics
  • Microsoft Dynamics 365 Power Platform (CRM & ERP)
  • Salesforce-konsult
  • ServiceNow-konsult
  • Cloud-konsult
Certified

Programinformation

Ansök senast

31 mars 2023

Tillträde

Augusti 2023

Utbildning

Nyutexaminerad på kandidat- eller masternivå med en examen som inte är äldre än ett år

Utland

På sikt

Kontaktperson

Ina Tran, ina.tran@soprasteria.com

Ansökan

https://link.traineeguiden.se/3icJxux

Startsidan

https://www.soprasteria.se/karriar/accelerate/

Följ oss i sociala media