Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

CGI Selected

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Vi driver sedan 2005 ett av marknadens absolut bästa och mest populära talangprogram. Vårt mål med programmet är att utveckla marknadens vassaste konsulter med fem års erfarenhet – på tre år. Det är en ambitiös och modig målsättning, men vi kan stolt säga att vi lever upp till detta i vårt talangprogram. Som en del av CGI Selected kommer du under programmet att leverera som konsult, precis som övriga konsultkollegor på CGI. Men som en del i CGI Selected erbjuds du också vass utbildning och träning, mentorskap och handledning under programmets gång – allt för att främja din utveckling i din konsultroll.

Som konsulter på CGI arbetar vi branschnära
CGI Selected är ett program med ett tydligt baspaket för att skapa konsultmässighet. Detta är lika för alla inom programmet, men det finns också många möjligheter för att uppfylla dina individuella mål. Beroende på din profil och intresse erbjuder CGI Selected ett flertal inriktningar och fördjupningsområden. När du söker till oss har du möjligheten att uttrycka ditt intresse genom att välja vilka branscher och funktionskompetenser du är intresserad av.

CGI är uppdelade inom tio olika branscher; Bank & Finans, Kommunikation, Hälsa & Omsorg, Offentlig sektor, Utilities, Handel & Konsumenttjänster, Industri, Transport & Logistik, Försäkring och Försvar. Det är även inom dessa branscher du hittar oss i CGI Selected. Genom att arbeta med en bransch får du möjligheten att bli mer inriktad från dag ett, vilket placerar dig på en accelererad bana för att så småningom kunna ta mer seniora roller hos kund och komma närmre affären.

Utöver branscher har du även möjlighet att hitta din nisch inom flera områden. Dessa områden speglar såklart vad vi dagligen hjälper våra kunder med och innefattar allt ifrån klassiska business consulting-områden som strategiarbete och förändringsledning till utveckling, projektledning och expertis inom agila metoder. Du kan även djupdyka inom ditt fokusområde och bli specialist inom exempelvis informationsarkitektur, cybersecurity, supply chain, mål- och ekonomistyrning, IT-styrning, processutveckling eller jobba med specifika plattformar såsom Microsoft Dynamics. Det är upp till dig om du vill bli generalist, eller specialist inom ett specifikt område och på så vis påverka vilka roller du kan arbeta i under dina kundprojekt.

CGI Selected – mer än en konsult
Oavsett branschfokus och intresseområde får du verktyg och förutsättningar att lyckas i din konsultroll. Samtliga traineer genomgår ett basutbud av kurser kopplade till konsultmässighet, ledarskap och affärsträning. Därtill kan du själv välja bland flera valbara kurser för att få den kompetens du behöver för just din konsultprofil och de projekt du vill jobba med.

Tips! Läs de vanligaste och viktigaste frågorna och svaren om CGIs traineeprogram: https://www.traineeguiden.se/article/frgor-och-svar-om-cgi

Certified

Programinformation

Ansök senast

25 oktober - 12 december 2021

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Civilingenjörer, systemvetare och ekonomer

Utland

Delvis, vi kan följa kunden utomlands

Kontaktperson

Johanna Enderstein, Johanna.Enderstein@cgi.com

Ansökan

https://cgi.njoyn.com/cgi/xweb/xweb.asp?clid=21001&page=jobdetails&jobid=J1021-3262&BRID=EX874966&SBDID=163&LANG=8

Startsidan

https://www.cgi.com/sverige/sv/cgi-selected

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer