51bff6f6e788cb476cfc63546d952d15-1280.png
VF_logo_linear_black_RGB.png

Vattenfall International Trainee Programme

Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. För att lyckas måste vi, som ett av Europas största energibolag, först bli helt fossilfria själva. Men det räcker inte. För att bidra till ett fossilfritt samhälle måste vi göra mer än att enbart fokusera på hållbar energiproduktion. För vi är övertygade om att om vi ska göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation måste vi nämligen se på utmaningen ur ett bredare perspektiv än att enbart producera energi på ett hållbart sätt. Följ med oss på vägen mot fossilfritt liv.

Om TraineeProgrammet
Är du en talang som siktar på en internationell karriär inom energisektorn? En hållbar värld med ren energi för alla – det är ditt uppdrag. Och när det handlar om framtidens energi måste man tänka globalt. Är du ambitiös nog att sikta högt och välja bästa tänkbara karriärväg för att bli en av de främsta inom energisektorn? Anta utmaningen och ta chansen att bli en av Vattenfalls talanger som bidrar till att utforma vårt framtida energilandskap. Upptäck vad Vattenfalls internationella traineeprogram kan erbjuda dig.

Snabbstarta din karriär på Vattenfall
På Vattenfall, en av den europeiska energisektorns marknadsledare, sysslar över 20 000 medarbetare med att möjliggöra omställningen till produktion av hållbar energi. Som internationell trainee får du möjlighet att under ett års tid utveckla dina yrkesmässiga och personliga färdigheter, både nationellt och internationellt.

Vi ger dig utbildning och förbereder dig för framtida utmaningar. Programmet handlar om att få dig att växa och utvecklas maximalt, både som individ och som en del av en grupp, och under kontinuerlig uppmärksamhet från högsta ledningen.Om du siktar på att jobba som energiexpert, nytänkande chef eller projektledare inom energisektorn, då är Vattenfall rätt ställe för dig. Vi behöver skickliga ledare inom alla sektorer.

Komma igång
Vårt internationella traineeprogram omfattar ett tjugotal traineetjänster uppdelade på olika platser i Vattenfall-länderna. Programmet pågår i tolv månader och startar i september vartannat år. Varje traineetjänst är kopplad till en avdelning inom ett affärsområde och på en plats. Därför har varje tjänst specifika ansvarsområden och utmaningar.

Du kommer att samarbeta med lokala och internationella kollegor varje dag – både i din roll som trainee och under två uppdrag (ett på fyra veckor och ett på åtta veckor). Uppdragen ger dig möjlighet att lära känna andra avdelningar inom Vattenfall, både hemma och utomlands. Eftersom det är viktigt för oss att du utvecklas är det du själv som får välja dessa uppdrag.

Vad får du ut av traineeprogrammet?
Vattenfalls internationella traineeprogram raketstartar din karriär med målet att nå toppen inom branschen. Varje tjänst inbegriper en konkurrenskraftig lön och ett utmärkt ersättningspaket. Naturligtvis får du gott om utvecklingsmöjligheter. Så snart du har genomfört programmet har du möjlighet att utveckla dig ytterligare inom företaget.

Certified

Programinformation

Ansök senast

1:a kvartalet 2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Ingenjör, Ekonom, Systemvetare

Utland

Ja, delvis

Kontaktperson

Yasmina Björnström, yasmina.bjornstrom@vattenfall.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.vattenfall.se/trainee

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer