Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Traineeprogram MVB

MVB är en nationell aktör och ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer snabbt men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen med korta beslutsvägar. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Vi är ca. 500 medarbetare fördelade på tio lokalt förankrade kontor i Skåne, Stockholm inkl. Mälarregionen, Halland, Göteborg och region Trestad-Skaraborg.

Ledarskapsutbildning, personlig mentor och varierande arbetsuppgifter är grundpelarna i vårt traineeprogram för att utveckla dig till en framtida medarbetare. Programmet pågår i 18 månader och är uppdelat i fem block som innefattar produktion, inköp, kalkyl och ekonomi för att du ska få möjlighet att visa vad du kan prestera i olika situationer och grupper. Ledarskapsutbildningen sträcker sig över tolv månader med tio seminarier och avslutande diplomering. Din personliga mentor är en yngre medarbetare i företaget som har jobbat några år hos oss och kan ge dig stöd och vägledning under programmets gång. MVB bedriver projekt som bostäder, hotell, sjukvårdsbyggnader, kontorsanpassningar, hyresgästsanpassningar och skolor åt privata och kommersiella kunder. Uppdragen kan vara nybyggnationer, större ombyggnationer och stambyten.

I dagsläget erbjuder vi traineeprogrammet i vår Stockholmsregion på MVB Öst AB.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Mer information kommer senare

Tillträde

Mer information kommer senare

Utbildning

Teknisk högskoleutbildning

Utland

Nej

Kontaktperson

MVB Öst, victoria.liikamaa@mvbab.se

Ansökan

Ansök genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev till victoria.liikamaa@mvbab.se

Startsidan

https://mvbab.se/karriar/trainee/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer