Traineeprogram inom produktionsteknik

Vi är ett globalt team på 17 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter?

Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1300 anställda. Xylem erbjuder tusentals spännande karriärmöjligheter för människor som delar vår passion och strävan att ta sig an världens viktigaste vattenutmaningar…och lösa dem.

Som trainee med inriktning mot produktionsteknik erbjuder vi dig förmånen att jobba med det du brinner för på ett världsledande företag. Du ges en perfekt start på karriären samt möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i något utav våra teknikerteam.

Traineeprogrammet ger dig kunskaper, kontakter och stöd. Syftet är att programmet ska främjar din personliga utveckling, bredda ditt kontaktnät samt ger dig kunskap och en helhetsbild av vår verksamhet. Under programmet tilldelas du en erfaren mentor där du har möjlighet att bolla tankar och idéer inför kommande utmaningar.

Efter traineeprogrammet går du in i en teknikerroll i något av våra team på gjuteriet, bearbetningen eller monteringen. Där får du en roll som kvalitets- eller produktionstekniker. Du kan även komma att jobba inom vår underhållsavdelning för att minimera driftsstörningar.

Programmet pågår under ett års tid och är uppdelad i olika block där du kommer fördjupa dina kunskaper inom våra olika processer. Under året får du även relevant utbildning för din framtida karriär.

Tillsvidareanställning, heltid, individuell löneanpassning och förmåner enligt företagets policy.

Programinformation

Ansök senast

Öppnar januari 2025

Tillträde

Hösten 2025

Utbildning

Högskoleexamen inom driftteknik, högskole-/civilingenjör gärna med inriktning maskinteknik eller liknande.

Utland

Nej

Kontaktperson

Henrik Wolf, Teknikchef - Montering, 0471-24 72 81 eller Daniel Långberg, Rekryterare, 0471-24 74 57

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.xylem.com/en-us/careers/students-graduates/

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer