Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

IT-trainee på Bolagsverket

Bolagsverket är i början av en spännande förflyttning där vi med nya arbetssätt och ny teknik förbättrar det vi redan har och utvecklar framtidens IT-system för att möta omvärldens krav. Automatisering och digitalisering är områden vi fokuserar på och vi har pågående initiativ kring bland annat containerteknik, AI, continuous delivery och devops, testdriven utveckling och agilt och värdedrivet arbetssätt i hela organisationen.

Vi är cirka 550 medarbetare och sitter i samma lokal i centrala Sundsvall. Att vi sitter tillsammans gör att vi får ett smidigt samarbete i vardagen. Våra värdeord är viktiga för oss: kompetens, engagemang, kundnytta, mod och tillit. De beskriver hur vi vill vara mot varandra och mot våra kunder. Sundsvall är även en stark it-region med flera myndigheter som vi samarbetar med på Bolagsverket.

Läs mer om Bolagsverket som arbetsplats.

Under en sex månaders provanställning kommer du få en utvecklande och rolig vardag där du får prova på olika delar av IT-verksamheten. Utbildning, föreläsningar och studiebesök varvas med praktiskt arbete i vår systemutvecklings- och it-produktionsverksamhet. Du kommer att vara en del av en traineegrupp som du lär känna och som kan stötta varandra. Du får handledare som coachar, agerar bollplank och delar med sig av sin kunskap.

Traineeprogrammets innehåll
Du kommer att få lära dig hur det är att jobba i våra team och hur vår vardag ser ut. Du får inblick i många system och uppdrag, och får förståelse för hela kedjan från idé till leverans. Ett urval av de utbildningsteman som kommer att finnas i programmet är Bolagsverkets hantering av och syn på test, devops, värdedriven utveckling, arkitektur, infrastruktur, IT-säkerhet och UX.

Programinformation

Ansök senast

Januari/ februari 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Kandidat-, magister- eller civilingenjörsexamen med inriktning systemvetenskap, datavetenskap, datateknik eller industriell ekonomi

Utland

Nej

Kontaktperson

Anette Lundqvist Lyxell, 070-347 04 16, anette.lundqvistlyxell@bolagsverket.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.bolagsverket.se/trainee

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer