IT-trainee på Bolagsverket

Vi lever i en föränderlig tid där utvecklingen inom områden som digitalisering, hållbarhet, artificiell intelligens, automatisering, cybersäkerhet och e-handel påverkar hela världen. När världen förändras påverkas självklart också vi på Bolagsverket – men vi är också själva en del av förändringen och utvecklingen. Nu har du chansen att vara med och skapa vår framtid.

It-traineeprogrammet är ett första steg i din karriär. Hur långt du kan gå? Det är upp till dig!

Vi är cirka 600 medarbetare och sitter i samma lokal i centrala Sundsvall. Att vi sitter tillsammans gör att vi får ett smidigt samarbete i vardagen. Våra värdeord är viktiga för oss: kompetens, engagemang, kundnytta, mod och tillit. De beskriver hur vi vill vara mot varandra och mot våra kunder. Sundsvall är även en stark it-region med flera myndigheter som vi samarbetar med på Bolagsverket.

Läs mer om att jobba med it på Bolagsverket.

Under en sex månaders provanställning kommer du få en utvecklande och rolig vardag där du får prova på olika delar av IT-verksamheten. Utbildning, föreläsningar och studiebesök varvas med praktiskt arbete i vår systemutvecklings- och it-produktionsverksamhet. Du kommer att vara en del av en traineegrupp som du lär känna och som kan stötta varandra. Du får handledare som coachar, agerar bollplank och delar med sig av sin kunskap.

Traineeprogrammets innehåll
Du kommer att få lära dig hur det är att jobba i våra team och hur vår vardag ser ut. Du får inblick i många system och uppdrag, och får förståelse för hela kedjan från idé till leverans. Ett urval av de utbildningsteman som kommer att finnas i programmet är Bolagsverkets hantering av och syn på test, devops, värdedriven utveckling, arkitektur, infrastruktur, IT-säkerhet och UX.

Sundsvall, stark it-region
I Sundsvall finns en stor och samlad it-kompetens och efterfrågan bara växer. I Västernorrland – Good Tech Region – finns högkvalificerade jobb inom it och framåtlutade arbetsgivare som månar om att människor ska hitta balansen mellan jobb och privatliv. Här finns framåtanda, puls, gemenskap, storslagen natur, kultur, friluftsliv och lugnet.

Mer information om Sundsvall.

Programinformation

Ansök senast

28 februari 2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Kandidat-, magister- eller civilingenjörsexamen med inriktning systemvetenskap, datavetenskap, datateknik och har ett intresse av teknik- och systemutveckling

Utland

Nej

Kontaktperson

Martin Roos, martin.roos@bolagsverket.se, 070-066 69 05

Ansökan

Intresseanmälningar till martin.roos@bolagsverket.se

Startsidan

http://www.bolagsverket.se/trainee

Följ oss i sociala media