Management Trainee

Om Berendsen
Berendsen ingår i Elis, en internationell ledare inom lösningar för textilier, hygientillbehör och facility service med verksamhet i 28 länder runtom i Europa och Sydamerika. Totalt är vi 45 000 anställda på 440 service- och produktionsställen. Vad som gör oss utmärkande i branschen är vår specialistkompetens, vår mångåriga erfarenhet och vårt aldrig sviktande kundfokus. Vi vet vad som har verklig betydelse i skapandet av kvalitet och arbetar nära våra 490 000 kunder för att förstå varje unik situation. Med våra effektiva tvätterier och hyrkoncept för arbetskläder, sänglinne, handdukar, mattor, hygienutrustning och golvvård är vi aktivt med och minskar miljöavtrycken. I Berendsen Sverige är vi ca 1300 anställda och omsätter över 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över hela landet.

Om Traineeprogrammet
Två ord kännetecknar och präglar vårt program: utmaningar och möjligheter. Från din allra första dag, kommer du att inse och känna att vi både litar på dig och räknar med dig, men också att vi utmanar dig, dina färdigheter och kunskaper. Berendsens Management Traineeprogram består av fyra varierande block som vardera löper under sex månader. Vi individanpassar program- och projektupplägget utifrån varje Trainees kunskaper och förutsättningar. Somliga projekt är väldigt breda, andra är specialiserade på ett område Du kommer vara stationerad på vårt huvudkontor och/eller på någon av våra anläggningar i Sverige samt under minst ett av utbildningsblocken vara utomlands inom Elis-koncernen. Under utbildningstiden kommer du att få en nationell samt internationell insyn i vår verksamhet.

Traineeprogrammet ger dig möjlighet att ingå i olika projekt inom följande områden:

- Marknadsföring
- Inköp
- Produktutveckling
- Produktionsutveckling och logistik
- Affärsutveckling
- Human Resources
- Ekonomi, finans och IT

Varför ska du söka till Berendsens traineeprogram?
Berendsens Management Traineeprogram har funnits i över 20 år så vi vet vad som fungerar. Vårt mål är att under två års tid ge dig så mycket erfarenhet och kunskap som vi bara kan, med ett väldigt tydligt fokus: när du är färdig ska du ha alla verktyg och färdigheter som krävs för att bli en framtida ledare inom Berendsen.

Som trainee på Berendsen kommer du att utveckla ditt ledarskap genom att arbeta nära erfarna mentorer varvat med utbildningar. Vidare kommer du som trainee att ha ett stort ansvar där du kommer att ställas på prov under skarpt läge. Projekten som genomförs gör skillnad och främjar inte bara din utveckling utan även företaget i stort.

Du kommer att få prova på att arbeta inom olika områden vilket skapar en bred erfarenhet på kort tid som du kommer ha stor användning av på din resa hos oss på Berendsen. Berendsens traineeprogram utskiljer sig jämfört med andra då vi endast rekryterar två traineer om året för att ge de bästa förutsättningarna. Och vårt upplägg fungerar. Bara på de senaste fyra åren har fem talanger gått från trainee till högre chefstjänst inom företaget.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2019

Tillträde

Februari 2020

Utbildning

Akademisk utbildning som civilingenjör eller ekonom

Utland

Delvis

Kontaktperson

Peter Djärf, 0721-50 41 34

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.berendsen.se/karriar/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer