Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Lifs traineeprogram

Lif är branschorganisationen för de forskande läkemedelsföretagen i Sverige. Vi arbetar för en högkvalitativ vård och tillgång till nya behandlingar genom att stärka den svenska Life Science-sektorn i samverkan med vårdens aktörer, politiker, tjänstemän och patientföreträdare.

Genom att ge nyutexaminerade personer tillgång till den forskande läkemedelsbranschens samlade kompetens önskar Lif bidra till ett öka antalet personer inom hälso- och sjukvårdssektorn som har insikt i hela det komplexa läkemedelsområdet. Programmet vänder sig till morgondagens ledare inom branschen och ska ge en unik förutsättning att finna framtida anställning inom läkemedelsföretag, myndigheter och hälso- och sjukvården, eller inom Lif.

Utbildning som eftersöks:
Vi söker dig som har ett brett samhällsintresse och är nyfiken på läkemedelsbranschen och som erhållit din masterexamen det senaste året. Det kan vara från en naturvetenskaplig utbildning inom medicin, biomedicin, farmaci eller så är du civilingenjör, statsvetare eller nationalekonom.

Programinformation

Ansök senast

31 mars 2021

Tillträde

Hösten 2021

Utbildning

Utland

Nej, eventuellt resor till Bryssel

Kontaktperson

Karolina Antonov, analyschef på Lif: karolina.antonov@lif.se, 0705-98 23 86

Ansökan

https://www.lif.se/om-lif/lifs-traineeprogram/

Startsidan

https://www.lif.se/om-lif/lifs-traineeprogram/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer