Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Tele2 Executive Trainee Program

Vår främsta uppgift är att säkerställa att alla har möjlighet till ett mer uppkopplat liv. Vi tycker att ett mer uppkopplat liv är ett bättre liv. Vi jobbar därför aktivt med att göra vår data mer lättillgängligt till våra kunder, oberoende av var eller när de vill komma åt det. Sedan början 1993 när Jan Stenbeck grundade företaget, har vi varit en tuff utmanare till statens monopol och andra etablerade leverantörer.

Tele2 erbjuder mobila tjänster, fast bredband och telefoni, datanätverk och globala IoT lösningar. Varje dag kan 17 miljoner kunder i 8 olika länder njuta av vår snabba och trådlösa uppkoppling genom vårt prisbelönta nätverk.

Om Traineeprogrammet
Den som tror att du måste börja längst ner för att nå toppen har inte hört talas om oss. Som trainee kommer du vara en del av vårt ettåriga program på Tele2s huvudkontor i Stockholm. Där kommer du att jobba nära – och bli vägledd av – en toppchef på Tele2 och hjälpa denne med hans eller hennes dagliga arbete. Utöver det får du även möjligheten att delta i andra projekt i organisationen. Det här ger dig en stark grund för en framgångsrik karriär inom Tele2 och/eller inom Kinnevik koncernen.

Du kommer att få en djupare förståelse för Telecom branschen i allmänhet och Tele2 i synnerhet, både organisatoriskt och strategiskt. Under programmet kommer du att delta i både intern och extern utbildning. Vi erbjuder också en mentor som kommer att vara ett mycket bra stöd då han eller hon tidigare varit en trainee.

Har du frågor kring vårt Traineeprogram eller rekryteringsprocessen? Kontakta gärna vår ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter finns till höger.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2020

Tillträde

Hösten 2021

Utbildning

M.Sc. Economy/Business/Engineering, Technology

Utland

Resor utanför Sverige förekommer

Kontaktperson

Malin Vindenberg, malin.vindenberg@tele2.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.tele2.com/career/talent-programs/executive-trainee-program

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer