TraineeguidenHeader1_1040x390.jpg
Logo Caverion_Building_Performance_RGB (1).png

Caverion Traineeprogram

På Caverion får du de bästa förutsättningarna och utvecklas inom teknik, projektledning, affärsmannaskap, ledarskap och har alla möjligheter att göra en spännande karriär i en framtidsbransch. Vi erbjuder nu studenter inom ingenjörsutbildningarna plats på vårt traineeprogram med start i augusti 2024.

Som trainee blir du anställd av Caverion Sverige, som ingår i Caverionkoncernen, som 2022 omsatte cirka 2.3 miljarder euro. Vi har omkring 15 000 anställda i 10 länder i norra och centrala Europa. Caverions tjänsteområden sträcker sig genom hela livscykeln – från rådgivande tjänster och design & konstruktion, via projekt till tekniskt och industriellt underhåll. Våra strategiska teman är kärnan i vårt syfte och kopplar samman alla våra handlingar: Människor, hållbarhet, digitalisering som leder tillrätt kundupplevelse.

Vi erbjuder nu studenter inom ingenjörsutbildningarna plats på vårt traineeprogram med start i augusti 2024.

Vårt erbjudande
Vårt traineeprogram sträcker sig över tolv månader. Under programmet får du, med stöd av handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp. Delar av programtiden viks till ett gemensamt utbildningsprogram inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, entreprenadjuridik och kommunikation med mera. Parallellt med ordinarie arbete kommer du delta i aktiviteter i koncerngemensamma projekt. Att leda medarbetare ingår som en del av traineeuppdraget.

Efter programmet har du alla förutsättningar att göra en lysande karriär inom Caverion och i fastighetsbranschen i stort!

Hur bidrar du till samhället hos Caverion?
På ett mer övergripande plan bidrar du till Caverions vision - att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras. Vårt uttalade syfte är att bygga smart och hållbart förframtiden. Vi fokuserar på det vi kallar ”handavtryck” – att via våra tjänster påverka våra kunders fotavtryck för en hållbar utveckling, att till exempel energieffektiviseraför att möjliggöra energiomställningen eller att bygga ut Sveriges ladd infrastruktur. Vi arbetar med den senaste, spännande tekniken inom området.

Din profil
Förutsättningarna för att lyckas är att du är ansvarstagande och en lagspelare. Du har ett genuint intresse för teknik, hållbara energilösningar samt att arbeta med, och leda, människor för att vi tillsammans ska nå våra mål. På Caverion tummar vi aldrig på säkerheten. Att garantera säkerheten är alltid din första prioritet. Du är duktig på att kommunicera flytande på svenska och engelska både i tal och skrift. Du är målfokuserad, självgående samt driven och har inga problem att lyfta blicken för att lösa problem som inte är direkt knutna till din uppgift eller ditt område. Du har B-körkort och är beredd att till viss del resa i tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Programinformation

Ansök senast

26 maj 2024

Tillträde

Augusti 2024

Utbildning

Ingenjörsexamen Master/Kandidat

Utland

Kontaktperson

Marcus Davidsson, +46 70-202 67 29, marcus.davidsson@caverion.com

Ansökan

https://karriar.caverion.se/lediga-platser/swedish-job-advertises/262815/

Startsidan

https://karriar.caverion.se/caverion-trainee/

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer