TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

TraineePriset 2023

TraineePriset delades ut för elfte året i rad på TraineeDagen 2023, den 13 oktober. Kategorierna är Sveriges populäraste traineeprogram och Årets student.                              

Utmärkelsen delades ut på TraineeDagen, som är Nordens största event för traineer och traineeprogram. Sveriges populäraste traineeprogram valdes av de svenska toppstudenter som bjöds in på årets TraineeDagen. Studenterna anger i sin ansökan till TraineeDagen vilka av de drygt 200 svenska företag som har ett aktivt traineeprogram, som de helst skulle
vilja gå traineeprogram hos.

1:a pris Volvo Group

Volvo Group tog för fjärde året i rad hem förstapriset som Sveriges populäraste traineeprogram
och placerade sig även i topp 3 i samtliga kategorier.  Vi på TraineeGuiden säger stort grattis till ett fantastiskt traineeprogram! Foto: Mats Larsson


2:a pris Ericsson

2:a platsen gick till Ericsson för fjärde året i rad. Foto: Mats Larsson


3:e pris SEB

SEB tog hem 3:e platsen i TraineePriset 2023! Foto: Mats Larsson


Årets student
TraineePriset Årets student delas ut av oss på TraineeGuiden i samarbete med AON som är experter på arbetspsykologisk testning. Med otroligt stark profil och utbildning samt med högsta poäng på AONs test, var det i år Johanna Bro som vann utmärkelsen Årets student! Johanna läser en master på Linköpings Universitet i Industriell Ekonomi, tar examen 2024 och har ett starkt intresse för affärsutveckling och inovation.

Johanna Bro. Foto Mats Larsson
 

För press samt bilder:
Diana von Martens, Marknadsansvarig TraineeGuiden
070-091 90 44, diana.von.martens@traineeguiden.se

Foton finns tillgängliga högupplöst av samtliga prisvinnare.
Se hela listan över Sveriges Populäraste Traineeprogram 2023 HÄR. 

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer