Namnlös design (22).1png.png

TraineePriset 2019

TraineePriset delades ut för sjunde året i rad på Stora scenen på TraineeDagen Stockholm 2019, den 11 oktober. Kategorierna är Sveriges populäraste traineeprogram och Årets student.                            

Utmärkelsen delades ut på TraineeDagen, som är Nordens största event för traineer och traineeprogram. Sveriges populäraste traineeprogram valdes av de svenska toppstudenter som bjöds in på årets TraineeDagen. Studenterna anger i sin ansökan till TraineeDagen vilka av de drygt 200 svenska företag som har ett aktivt traineeprogram, som de helst skulle vilja gå traineeprogram hos.

1:a pris H&M

H&M 
tog för fjärde året i rad hem förstapriset som Sveriges populäraste traineeprogram. Foto: Tomas Rapp
 

2:a pris Volvo Group

Volvo Group placerade sig topp 3 i samtliga kategorier. Foto: Tomas Rapp 
 

3:e pris Microsoft

Microsofts tog hem 3:e platsen i TraineePriset 2019 precis som förra året. Foto: Tomas Rapp
 

Årets student
TraineePriset Årets student delas ut i samarbete med cut-e som är experter på arbetspsykologisk testning. Årets student blev Andreas Janson. 

Andreas studerar Innovation & Industriell management och tar sin masterexamen år 2020. Utöver studier så arbetar han som Management Consultant och konsulterar företag inom frågor som rör Handelshögskolans olika områden. Han har varit fotbollstränare en dag i veckan för nytillkomna flyktningar i ett samarbete mellan Hisingsbacka FC och Röda Korset samt utvecklat en egen verksamhet vid sidan av som fokuserar på läxhjälp för behövande högstadie- och gymnasieelever. 
 

För press samt bilder:

Diana von Martens, Marknadsansvarig TraineeGuiden

070-091 90 44, diana.von.martens@traineeguiden.se

Foton finns tillgängliga högupplöst av samtliga prisvinnare.

Se hela listan över Sveriges Populäraste Traineeprogram 2019 här

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer