Traineeprogram inom försäljning

Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, såsom affärssystem, beslutsstöd, e-handel och verksamhetsspecifika webbapplikationer. Tillsammans med våra kunder skapar vi digitala lösningar som förbättrar deras verksamhet och gör skillnad på riktigt.

Under 6 månader får du förutsättningar för att bli en framgångsrik säljare av it-lösningar som gör skillnad på riktigt. En unik chans att kickstarta din karriär i IT-branschen.

Exsitecs Sales Talent Programme är en unik möjlighet för dig som nyutexaminerad. Vårt program är designat för att ge dig de färdigheter och den kunskap du behöver för att lyckas i en dynamisk och utmanande försäljningsmiljö. Programmet präglas av en rad olika aktiviteter såsom utbildningar, mentorskap och kundprojekt.

Förutom detta får du också en fantastisk gemenskap med resten av säljarna där du snabbt får bygga ett kontaktnät över hela Exsitec med möjlighet att träffa kollegor från hela norden.

Efter programmet kommer du att titulera dig som sales specialist inom ett av våra affärsområden. Du kommer successivt ta större ansvar för säljprocessen, från bearbetning av nya såväl som befintliga kunder, till offerthantering och avslut.

Vem söker vi?

  • Vi söker dig som är nyutexaminerad
  • Vi tror att du är en person med en passion för försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer.
  • Du är bekväm med snabba förändringar och nya erbjudande. Detta är viktigt i ett bolag som växer.
  • Du är driven och är redo att lära dig och växa i en snabbt föränderlig bransch.

Utbildningsblock och Specialisering
Introduktion till Exsitec: Under första blocket sätter vi ramverket för hela programmet. Detta block är dedikerat till att lära känna både företaget och varandra.

  • Vi introducerar deltagarna till vårt erbjudande och bjuder in talare som belyser företagets kultur, värdegrund och marknadsposition.
  • Vi går igenom grundläggande försäljning och belyser praktiska exempel på arbete genom att gå igenom ett verkligt kundcase.

Säljträning: Få en grundlig förståelse för försäljningstekniker med praktiska övningar och verkliga kundcase.

  • Vi utforskar våra interna verktyg som hjälper säljarna att vara effektiva i sitt arbete. Under det här blocket får du känna på hur det är att driva din egen säljpipe.
  • I detta block kommer du även att bli certifierad i Customer Centric Selling (CCS).

Nordiskt Utbyte: Utöka dina horisonter genom interaktioner med kollegor från Norden och fokusera på specialisering.

  • Säljare från hela koncernen träffas för att prata försäljning. Kunskapsutbyte mellan våra länder är en viktig nyckel för vår framtida tillväxt.

Programinformation

Ansök senast

31 maj 2024

Tillträde

Augusti 2024

Utbildning

Civilekom, industriell ekonomi, systemvetenskap, service management, försäljning

Utland

Nej

Kontaktperson

Linn Alvin, linn.alvin@exsitec.se

Ansökan

https://bit.ly/3U0DqIG

Startsidan

https://bit.ly/3U0DqIG

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer