Bootcamp (1040 x 390).png
Sopra_Steria_TraineeGuiden.png

Sopra Steria Accelerate

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom IT, design och management med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Vi bygger samhället genom innovativa digitala lösningar och erbjuder allt från dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling via projekt- och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system. 2023 utsågs vi till Sveriges Bästa Arbetsplats av Great Place to Work och har tilldelats utmärkelsen Karriärföretag.
Vi är 60 000 kollegor fördelat på 30 länder, varav 600 av oss finns i Sverige. Här har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Östersund och Sundsvall där var tredje medarbetare är kvinna. Vi har en stark kultur med hjärta och innovation i fokus och tror på att det är när vi delar med oss av vår kunskap som vi bygger långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen över tid i branschen. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Som medarbetare hos oss får du schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på din karriärväg och goda möjligheter till utveckling. Tillsammans når vi längre.

Accelerate – Sveriges bästa traineeprogram inom IT
Sopra Sterias Accelerateprogram har blivit utsett till Sveriges bästa traineeprogram inom IT! Vårt traineeprogram Accelerate är för dig som är nyexaminerad och vill accelerera din karriär som konsult. Du blir anställd från dag ett och får en marknadsmässig lön genom hela det treåriga programmet. Sedan 2018 har vi genomfört vårt mycket uppskattade traineeprogram och givit nyutexaminerade toppstudenter från tekniska högskolor och universitet runt om i landet en rivstart på sin konsultkarriär. Accelerateprogrammet ger dig med höga ambitioner en strukturerad utvecklingsplan för dina första 3 år i konsultyrket.

Vi vet att den största utvecklingen som konsult sker genom att jobba i riktiga kunduppdrag och att få lära sig i skarpt läge. Därför är du konsult från dag ett och kommer till största delen att bygga din kompetens genom att jobba i utmanande uppdrag hos någon av våra kunder. Parallellt med ditt uppdrag erbjuder vi dig utbildning som stärker din kompetens och ger dig relevanta verktyg inom flera olika verksamhetsområden. Alla kurser är skräddarsydda för att du snabbt ska utvecklas i konsultrollen och träna tillsammans med kollegor i en trygg miljö. Inom programmet ges du möjlighet att bygga ett brett nätverk både genom arbete i projekt och uppdrag med övriga kollegor inom Sopra Steria, och genom utbyte av erfarenheter med tidigare års deltagare i programmet.

Välj spår utifrån intresse & utbildning:

  • Advisory
  • Creative
  • Data & Analytics
  • Delivery
  • Digital Platform Services
  • Microsoft Business Applications
  • Salesforce
  • Systemutveckling
  • Webbutveckling

Ansökan för 2024 är öppen. Vi ser fram emot din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

31 mars 2024

Tillträde

Augusti 2024

Utbildning

Nyutexaminerad på kandidat- eller masternivå med en examen som inte är äldre än ett år

Utland

På sikt

Kontaktperson

Ina Tran, ina.tran@soprasteria.com

Ansökan

https://link.traineeguiden.se/3Q7YAnh

Startsidan

https://www.soprasteria.se/karriar/accelerate/

Följ oss i sociala media