Camp Cartesius

På Mindcamp arbetar vi med Business Intelligence, i ett gränsland mellan IT och verksamhetsstyrning. Vi hjälper bolag att blir mer digitaliserade och levererar lösningar för beslutsstöd inom alla branscher. Det innebär i praktiken att bolagen vi arbetar med kan ta bättre beslut underbyggda på faktiska siffror istället för magkänsla. Vi har funnits sedan 2010 och har kontor i både Stockholm och Göteborg. Vi är ungefär 30 medarbetare i en platt organisation vilket möjliggör en varm, familjär arbetsplats med stor frihet. Arbetsplatsen genomsyras av engagemang och gemenskap där vi alltid ställer upp och hjälper varandra.

Om rollen
Vårt traineeprogram Camp Cartesius sträcker sig över nio månader och inleds med två månaders lång utbildning. Denna introduktion kommer ge dig en rivstart för att ta dig an rollen som BI-konsult. Därefter kommer du ingå i ett leverensteam med någon av våra seniora konsulter för att fortsätta bygga upp din kompentens. Under denna period kommer vi ha fortsatta återkommande utbildningsdagar och traineeträffar där du får resa mellan våra kontor och bygga relationer.

I rollen som BI-konsult får du arbeta med både teknik och människor. Utmaningen i rollen innebär lika mycket att förstå verksamheten och dess utmaningar som att implementera en teknisk bra lösning.

Vi arbetar primärt i verktygen Qlik Sense, Power BI och i SQL-databaser. Med BI-verktygen ansluter vi till olika verksamhetssystem, bygger datamodeller och skapar interaktiva rapporter för slutanvändare. Eftersom vi arbetar med kunder i olika branscher blir arbetsuppgifterna mycket omväxlande.

Vem vi söker
Vi söker dig som har avslutad utbildning inom exempelvis datateknik, industriell ekonomi, dataekonom eller systemvetenskap. Du ska tycka det är intressant med verksamhetsfrågor och att lösa problem i något programmeringsspråk i kombination med att jobba nära våra beställare. De viktigaste egenskaperna vi söker efter är engagemang, ansvarstagande och förmåga att sätta sig in i och förstå våra kunders verksamheter, problem och behov.

Meriterande tekniker:

  • Programmering, generell kunskap tex Python eller Java
  • SQL
  • Qlik Sense, Power BI eller andra BI-verktyg
  • Webbprogrammering (html, css mm)
Certified

Programinformation

Ansök senast

21 april 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Kandidat- eller masterexamen inom indek, systemvetenskap, matematik, IT eller ekonomi

Utland

Nej

Kontaktperson

Aron Caselunghe sthlm, 073-513 95 78, aron.caselunghe@mindcamp.se eller Jacob Landén gbg, 070-413 58 25, jacob.landen@mindcamp.se

Ansökan

https://jobb.mindcamp.se/pages/version-2-0-traineeprogram-camp-cartesius-2024

Startsidan

https://jobb.mindcamp.se/pages/version-2-0-traineeprogram-camp-cartesius-2024

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer