Traineeguiden-saljare.jpeg

Heltid: Säljare

Traineeguiden arbetar med Employer Branding och är ledande inom kommunikation med studenter och young professionals som är intresserade av trainee- och graduateprogram. Traineeguiden.se listar sedan 2002 Sveriges samtliga traineeprogram. Vi har tagit fram Nordens enda certifiering av traineeprogram, arrangerar årligen Traineedagen och delar ut Traineepriset till Sveriges populäraste traineeprogram. På Traineebloggen.se kan du följa traineers vardag och Young Talent Network är nätverket för studenter som är i starten av sin karriär. Våra kunder är flera av Sveriges största företag och ledande varumärken som t.ex. Ericsson, Arla, Coca-Cola, ABB, H&M, Nordea, Microsoft.

Utesäljare

Vill du vara med och driva ett nytt spännande affärsområde?

  • Du kommer att representera ett starkt varumärke och fokusera på att bidra till Traineeguidens tillväxt genom att driva säljprocesser mot nya och befintliga kunder.
  • Du kommer ansvara för ett helt nytt affärsben och driva säljprocesserna framåt.
  • Du kommer i huvudsak att sälja Traineeguidens eventerbjudanden som hjälper Sveriges företag att nå ut till relevanta studenter och young professionals.
  • Du kommer att samarbeta bl.a. med stora organisationer inom de största branscherna och kommer att göra affärer med beslutsfattare inom HR och marknad.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från försäljning inom rekrytering, Employer Branding eller HR-tjänster. Som person behöver du vara självgående, orädd och ha ett starkt driv och målmedvetenhet.

Traineeguiden har en tydlig entreprenöriell kultur där du kommer kunna ta många egna initiativ och få stor frihet under ansvar i ett mindre bolag. Detta är en spännande utmaning för dig som affärsman/-kvinna att vara med och utveckla ett nytt affärsområde i ett stabilt och väletablerat bolag som Traineeguiden.

Vi erbjuder

Vi är ett litet, entreprenörsdrivet företag som är ledande inom vår nisch som är kommunikation inom rekrytering och employer branding kring graduate- och traineeprogram. Vi har en stabil basverksamhet men även många idéer och nya projekt där det finns stora möjligheter till utveckling.

Tjänsten är en stor möjlighet för dig som vill jobba i ett snabbrörligt företag med mycket ansvar och möjlighet att påverka både din egen och företagets framtid.

Arbetsplats och Omfattning

Heltid, arbetstider är 08-17. Fast lön enligt överenskommelse samt provision. Tillträde enligt överenskommelse. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm.

Något för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Closers.
Ansvarig för rekryteringen är Mimmie Swärdén på Closers AB.
Kontaktuppgifter: mimmie.swarden@closersab.se alt. 072-9689 142