Till sidans huvudinnehåll

TraineeDagen - anmälan är öppen!

Senast uppdaterad: 2024-05-28

TraineeDagarna är ditt smartaste sätt att kickstarta din framtida karriär. Här samlas representanter från Sveriges främsta företag för att informera om sina traineeprogram och träffa just dig!
Knyt ovärderliga kontakter och öka dina chanser att komma in på ett traineeprogram!
TraineeDagarna på Waterfront Congress Centre, Stockholm, 10 och 11 oktober 2024.

Gratis för studenter och young professionals. Begränsat antal platser per dag.
Välkommen att ansöka!

Jag skulle rekommendera TraineeDagen till alla som går sitt sista år, för att få förståelse för vad det är att vara trainee.

Lweendo Chibuye, Industriell Ekonomi KTH

TraineeDagen – Här träffar framtidens stjärnor sina drömarbetsgivare

På TraineeDagarna den 10 och 11 oktober 2024 får studenter och young professionals från hela Sverige chansen att möta representanter från de främsta traineeprogrammen i Norden. Nätverka, gå på seminarier och skaffa dig ovärderliga kontakter för din framtida karriär!

Respektive TraineeDag samlar toppföretag med traineeprogram under en dag så att du som student kan skaffa dig en omfattande bild av vad det innebär att vara trainee, vad som krävs och vad du kan göra för att öka dina möjligheter att komma in på ett traineeprogram.

Att bli trainee är ett av de mest attraktiva, och smartaste, sätten att starta sin karriär på. Fler och fler företag använder sig av traineeprogram för att strategiskt rekrytera unga talanger.