Till sidans huvudinnehåll

Sopra Steria

Sopra Steria är ett ledande internationellt konsultföretag inom IT, management och design med en av marknadens mest omfattande tjänsteportföljer. Vi bygger samhället genom innovativa digitala lösningar och erbjuder allt från dataanalys, affärs- och verksamhetsutveckling via projekt- och förändringsledning till systemutveckling, testning, driftsättning och daglig förvaltning av IT-system.

2023 utsågs vi till Sveriges Bästa Arbetsplats av Great Place to Work och har tilldelats utmärkelsen Karriärföretag.

Vi är 60 000 kollegor fördelat på 30 länder, varav 600 av oss finns i Sverige. Här har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Östersund, Sundsvall och Malmö där var tredje medarbetare är kvinna. Vi har en stark kultur med hjärta och innovation i fokus och tror på att det är när vi delar med oss av vår kunskap som vi bygger långsiktiga relationer.

Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen över tid i branschen. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Som medarbetare hos oss får du schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på din karriärväg och goda möjligheter till utveckling. Tillsammans når vi längre.