Trafikverket

Trafikverkets uppdrag är att ansvara för den långsiktiga infrastrukturplaneringen för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart samt för byggande och drift av statliga vägar och järnvägar. Just nu är vi ca 10 000 medarbetare som är med och utvecklar Sveriges största infrastrukturprojekt och vi finns över hela landet. Transportsystemet digitaliseras i snabb takt och kommer inom en nära framtid vara platsen för en rad omvälvande och spännande teknikskiften. Exempelvis kommer ett uppkopplat vägnät och den nya digitaliserade järnvägen innebära behov av nya innovativa lösningar på utmaningar som vi ännu inte känner till.

Trafikverkets traineeprogram har fokus på digitalisering av transportsystemet. Framtiden är digital och då krävs det att transportsystemet och Trafikverkets verksamhet hänger med på samhällets digitaliseringsresa. Traineeprogrammet är ett led i att stärka arbetet med den digitala transformationen, klara teknikomställningen och möjliggöra för en mer datadriven organisation.

Program från detta företag

285 dagar kvar. Trafikverket söker dig med utbildningen Se respektive annons. Programmet startar Hösten 2025 och har ansökan Öppnar januari 2025

Läs mer
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer