Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Polismyndigheten och Säkerhetspolisen

Polisens it-verksamhet är en integrerad del i den brottsförebyggande och brottsbekämpande verksamheten och levererar it-stöd till hela Polismyndigheten och de 30 000 medarbetarna. Vårt fokus är att generera verksamhetsnytta – med hög utvecklingstakt och modern teknik, utifrån agila principer och förhållningssätt. 

It-avdelningen har ca 750 anställda som tillsammans sköter utveckling, drift och underhåll av it-stödet till myndighetens olika verksamhetsområden. Vi samverkar även i tekniska frågor med andra rättsvårdande myndigheter inom landet samt bidrar aktivt till det rättsvårdande arbetet inom EU.

It-avdelningen består av enheterna Utveckling och applikationsförvaltning, IT-drift och infrastruktur, IT-säkerhet, Leverans och Support, IT Kundservice och Avdelningskansli.

Program från detta företag

3 dagar kvar. Polismyndigheten och Säkerhetspolisen söker dig med utbildningen Systemutvecklare, systemutvecklare med inriktning test/dataanalys/statistik, kravanalytiker, uppdragsledare eller teknikspecialist. Programmet startar Hösten 2022 och har ansökan 23 januari 2022

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer