Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Pearl Sverige

Pearl är Nordens ledande partner till världens största affärssystem, SAP och vi levererar den bästa teknologin, i kombination med branschkompetens och unik affärsförståelse. Pearl är ett konsultföretag som hjälper kunder att transformera affärsmodeller och processer genom att erbjuda en kombination av beprövad teknik och lösningar som stödjer framtida affärsbehov.

 

Pearl har verksamhet och kontor i Sverige, Norge, Lettland, Ukraina och Singapore. Hos oss finns många av de mest kompetenta konsulterna inom SAP och vi lägger stor vikt på att hålla oss uppdaterade inom ny teknik, smarta lösningar och affärsutveckling. Pearl-teamet med ledare och konsulter har en väldigt öppen och platt struktur vilket gör att vi har effektiva beslutsprocesser och lite byråkrati. Utöver en professionell affärsmiljö är det sociala en viktig del för oss och vi har årliga kickoffer och många sociala event.

 

Lösningsorienterad – Proaktiv – Entusiastisk

Program från detta företag

130 dagar kvar. Pearl Sverige söker dig med utbildningen Nyutexaminerad ingenjör, ekonom, systemvetare/IT. Programmet startar 15 augusti 2022 och har ansökan 29 maj 2022

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer