Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

ONE Nordic AB

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Vi hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att utveckla, bygga, underhålla, modernisera och optimera sina anläggningar. Sedan 2011 heter vi ONE Nordic och ägs av Altor Fund III. Tidigare hette vi E.ON ES och var då ett dotterbolag till E.ON. Innan dess har vi arbetat under namnen Sydkraft Service och ElektroSandberg. 

 

Program från detta företag

123 dagar kvar. ONE Nordic AB söker dig med utbildningen Civilingenjörsutbildningar. Programmet startar Mars 2023 och har ansökan 1 september - 15 december 2022

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer