MVB

MVB är Sveriges största familjeägda byggföretag med verksamhet inom byggentreprenader, byggservice, anläggning och projektutveckling åt privata företag och offentlig sektor. Vi är en lokal aktör med närhet till kunder och marknaden samtidigt som vi har kapacitet och finansiell trygghet genom att vara en koncern. Vi är ca 500 medarbetare fördelade i tre regionala bolag i Stockholm, Skåne samt Halland och Västra Götaland. Från 2023 finns vi verksamma även i Norrbotten och Västerbotten. MVB ingår i AB Gullringsbo Egendomar tillsammans med bland annat Svenska Hus, Wangeskog och Anlab.

På MVB är vi övertygade om att arbetsglädje och gemenskap är nyckeln till framgång. Vi lägger därför stort fokus på att skapa en familjär och inkluderande företagskultur där våra anställda trivs och har stora möjligheter att utvecklas både i sitt yrke och som personer. Som bolag är vi prestigelösa och lösningsfokuserade i våra uppdrag och har en platt organisationsstruktur som ger korta beslutsvägar som uppmuntrar till kreativitet och eget ansvar. MVB har fått utmärkelsen Karriärföretag 2023.

Program från detta företag

64 dagar kvar. MVB söker dig med utbildningen Högskoleingenjör, civilingenjör inom samhällsbyggnad, väg- och vattenbyggnad, lantmäteri eller motsvarande.. Programmet startar Hösten 2024 och har ansökan 1 april - 30 april 2024

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer