Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Lime

Vill du ha kul på jobbet? Välkommen till Lundalogik!

På Lundalogik älskar vi CRM och kundvård! I över 25 år har vi hjälpt företag nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar som vi själva utvecklar, säljer och supportar. Trots att vi gärna skryter om att vi haft en tillväxt på 20% per år sen millennieskiftet är vi ganska ödmjuka. Om vi dessutom erbjuder hög trivselfaktor, innovation och menar att det enda vi tar på allvar är våra kunder – är du fortfarande intresserad? Toppen!

Idag är vi över 170 kollegor och Nordens ledande CRM-leverantör med kontor i Lund, Göteborg, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Vi har löjligt roligt på jobbet och är övertygade om att det är en av Lundalogiks framgångsfaktorer. Vi jobbar stenhårt men blandar det med till exempel obligatorisk klockan-tre-fika, discoluncher och ett och annan skidresa!
Alla som jobbar här är otroligt engagerade, smarta och drivna människor. Om du själv är likadan kan du få göra hur mycket roliga (och viktiga) saker som helst som faktiskt gör skillnad för våra kunder!

Hur vill du att din arbetsplats ska vara?

Vi garanterar ett jobb du inte blir trött på

Här kommer du att:

  • Ha mycket eget ansvar, roliga resor och flexibilitet.
  • Bli expert på hur man effektiviserar företag och gör dem mer lönsamma.
  • Ha möjlighet att göra skillnad, på riktigt. Vi älskar dina idéer och har korta beslutsvägar.
  • Jobba med sjukt smarta och engagerade kollegor på ett företag där innovation och trefika står högt i kurs.
  • Arbeta med kunder i alla tänkbara branscher och storlekar, varje dag

Någon annan berättar

”Genom kompetens och känsla för kultur har Lundalogik byggt en vinnande organisation som idag är marknadsledare. Lundalogik är ett föredöme med sitt kompetensbaserade arbetssätt, där man ständigt testar nya grepp för att hitta och utveckla rätt kompetens.

 

Program från detta företag

130 dagar kvar. Lime söker dig med utbildningen Kandidat- eller masternivå som ingenjör, systemvetare/IT, ekonom, eller motsvarande.. Programmet startar 1 augusti 2022 och har ansökan Löpande

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer