Lime

Vill du ha kul på jobbet? Välkommen till Lundalogik!

På Lundalogik älskar vi CRM och kundvård! I över 25 år har vi hjälpt företag nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar som vi själva utvecklar, säljer och supportar. Trots att vi gärna skryter om att vi haft en tillväxt på 20% per år sen millennieskiftet är vi ganska ödmjuka. Om vi dessutom erbjuder hög trivselfaktor, innovation och menar att det enda vi tar på allvar är våra kunder – är du fortfarande intresserad? Toppen!

Idag är vi över 170 kollegor och Nordens ledande CRM-leverantör med kontor i Lund, Göteborg, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Vi har löjligt roligt på jobbet och är övertygade om att det är en av Lundalogiks framgångsfaktorer. Vi jobbar stenhårt men blandar det med till exempel obligatorisk klockan-tre-fika, discoluncher och ett och annan skidresa!
Alla som jobbar här är otroligt engagerade, smarta och drivna människor. Om du själv är likadan kan du få göra hur mycket roliga (och viktiga) saker som helst som faktiskt gör skillnad för våra kunder!

Hur vill du att din arbetsplats ska vara?

Vi garanterar ett jobb du inte blir trött på

Här kommer du att:

  • Ha mycket eget ansvar, roliga resor och flexibilitet.
  • Bli expert på hur man effektiviserar företag och gör dem mer lönsamma.
  • Ha möjlighet att göra skillnad, på riktigt. Vi älskar dina idéer och har korta beslutsvägar.
  • Jobba med sjukt smarta och engagerade kollegor på ett företag där innovation och trefika står högt i kurs.
  • Arbeta med kunder i alla tänkbara branscher och storlekar, varje dag

Någon annan berättar

”Genom kompetens och känsla för kultur har Lundalogik byggt en vinnande organisation som idag är marknadsledare. Lundalogik är ett föredöme med sitt kompetensbaserade arbetssätt, där man ständigt testar nya grepp för att hitta och utveckla rätt kompetens.

 

Program från detta företag

6 dagar kvar. Lime söker dig med utbildningen Kandidat- eller masternivå som ingenjör, systemvetare/IT, ekonom, eller motsvarande.. Programmet startar 7 augusti 2023 och har ansökan 30 mars 2023

Läs mer