Familjen Helsingborg

Familjen Helsingborg är ett samarbete mellan kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga i nordvästra Skåne. Vi lever i en rörlig region där kommungränser blir mindre viktiga. Vi står inför många utmaningar som en enskild kommun inte kan lösa själv, utan som kräver samverkan. Vi är som syskon i en stor familj. Vi delar samma miljö men har olika personligheter. Vi hjälper varandra men vi är också konkurrenter. Vi kan vara sams och vi kan vara osams. Men oavsett är vi alltid en familj.

Vår familj erbjuder något av det bästa från alla världar för den som vill slå sig ner här, etablera ett företag, utbilda sig, anta utmaningen i ett nytt och spännande jobb eller besöka oss en tid. Vår vision är att år 2035 ska Familjen Helsingborg upplevas som en mångsidig och sammanhängande stadsbygd uppfattas som innovativ och spännande uppnå livskvalitet för invånare och livskraft för företag.

Program från detta företag

46 dagar kvar. Familjen Helsingborg söker dig med utbildningen Högskole- och/eller universitetsexamen som t.ex. civilingenjör, ekonom, kommunikatör, lantmätare, samhällsplanerare, personalvetare, jurist, landskapsarkitekt, IT-strateg och socionom.. Programmet startar Hösten 2023 och har ansökan 14 februari - 15 mars 2023

Läs mer