Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Familjen Helsingborg

Familjen Helsingborg är ett samarbete mellan kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga i nordvästra Skåne. Vi lever i en rörlig region där kommungränser blir mindre viktiga. Vi står inför många utmaningar som en enskild kommun inte kan lösa själv, utan som kräver samverkan. Vi är som syskon i en stor familj. Vi delar samma miljö men har olika personligheter. Vi hjälper varandra men vi är också konkurrenter. Vi kan vara sams och vi kan vara osams. Men oavsett är vi alltid en familj.

Vår familj erbjuder något av det bästa från alla världar för den som vill slå sig ner här, etablera ett företag, utbilda sig, anta utmaningen i ett nytt och spännande jobb eller besöka oss en tid. Vår vision är att år 2035 ska Familjen Helsingborg upplevas som en mångsidig och sammanhängande stadsbygd uppfattas som innovativ och spännande uppnå livskvalitet för invånare och livskraft för företag.

Program från detta företag

157 dagar kvar. Familjen Helsingborg söker dig med utbildningen Ditt steg in i demokratibranschen, sök till Familjen Helsingborgs traineeprogram. Programmet startar Hösten 2022 och har ansökan Öppnar februari 2022

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer