Craftor AB

Craftor är en elkraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät – specialiserade på kraftanläggningar upp till 400 kV.

Oavsett om det är totalentreprenad eller mindre uppdrag har vi som mål att leverera den bästa tekniska lösningen på det mest effektiva och konkurrenskraftiga sättet – för bästa resultat. Sedan företaget grundades 1983 har det utvecklats från det lilla montageföretaget till en av Nordens ledande elkraftentreprenörer med över 160 medarbetare och några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området. Vi ingår sedan december 2020 i Eleda Group. Vår verksamhet är uppdelad inom Stationer, Ledningar och Distribution. Alla med sin spetskompetens som gör dem branschledande inom sitt område. Vi har huvudkontor i Sollentuna, Stockholm. Vi har dessutom etableringar i Lund, Göteborg, Trollhättan, Västberga (Stockholm), Alingsås, Gävle, Sundsvall, Sollefteå och Umeå.

Program från detta företag

9 dagar kvar. Craftor AB söker dig med utbildningen Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, elkraft, elektroteknik, energiteknik, byggteknik, maskinteknik, management eller liknande.. Programmet startar 1 september 2024 och har ansökan 30 april 2024

Läs mer
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer