Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

CombinedX

CombinedX är en koncern med fokus på aktivt ägande av expertbolag med verksamhet inom digitalisering. Vi växer tillsammans och genom samarbete skapar vi synergier.Vi är idag 16 bolag på 11 orter i Sverige och Norge. Vi finns i Karlstad, Stockholm, Göteborg, Växjö, Örebro, Norrköping, Uddevalla, Lund, Uppsala, Bergen och Oslo. Vi arbetar inom tre segment; Digital Experience, Digital Operations och Digital Infrastructure.

Program från detta företag

99 dagar kvar. CombinedX söker dig med utbildningen Högskole eller civil nivå. Programmet startar Hösten 2023 och har ansökan Hösten 2022

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer