Accigo

För många handlar digitalisering mest om teknik. För oss är det mycket mer än så. Vi får medarbetare och verksamheter att växa, våga sikta högre och öppna dörrar som ingen visste fanns. Accigo är ett nordiskt techbolag som hjälper företag med digital affärs- och verksamhetsutveckling med fokus på Microsofts teknologiplattform. Hos oss kan du som nyexaminerad från universitet eller högskola utvecklas inom allt från affärssystem, IT-projektledning och webbutveckling, till cloud, IT-säkerhet, och förvaltning – bara du sätter gränsen för din egen ambition! Låter det spännande?

Program från detta företag

83 dagar kvar. Accigo söker dig med utbildningen Civilingenjörer, civilekonomer, utvecklare och systemvetare. Programmet startar Januari 2024 och har ansökan 15 december 2023

Läs mer
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer