Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Textilia

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Det betyder att vi varje dag tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. Vi är ca 650 anställda, vi finns på åtta orter i Sverige och omsätter cirka 650 mkr per år. En mångkulturell arbetsplats På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Våra medarbetare kommer ifrån ett 60-tal olika nationaliteter där vi dagligen ser hur mångfald bidrar till en positiv utveckling. För den egna individen, för Textilia som företag och för ett långsiktigt hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Vi vill även att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är trovärdighet, engagemang och tillsammans ord som är otroligt viktiga för oss. Både som leverantör och som arbetsgivare.

Program från detta företag

24 dagar kvar. Textilia söker dig med utbildningen Ingenjör. Programmet startar Augusti 2020 och har ansökan 28 juni 2020

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer