Accigos konsultprogram

Accigo är ett snabbt växande konsultbolag inom IT-branschen vars styrka och framgång grundar sig i en stark företagskultur. Vi hjälper företag och organisationer bli effektiva och välmående med hjälp av olika verksamhetssystem, där våra projekt sträcker sig från förstudie till implementation och förvaltning. Accigo är guldpartner till Microsoft och inom våra olika affärsområden jobbar vi med stora delar av deras plattform, med produkter inom Affärssystem, CRM, Business Intelligence, Infrastruktur och web. Våra roller i ett projekt kan vara som affärsrådgivare, applikationskonsulter, systemutvecklare, lösningsarkitekter eller projektledare. Med affärskonceptet Harmoni satt i system levererar vi trygga IT-projekt och utvecklar våra kunders affärsverksamhet, vilket vi kallar Business Wellness.

Vårt mål är att göra dig till en av marknadens bästa konsulter inom Företagssystem. För att komma dit har vi en plan som sträcker sig från dag ett och tre år framåt där du ingår i vårt konsultprogram. Under dessa tre år kommer du få ta varierande roller inom olika projekt, vilket ger dig en bra grund i din fortsatta karriär som konsult.

Programmet startas med en intensiv introduktionsperiod på sex veckor. Syftet med dessa veckor är att introducera dig i vår kultur och skapa förståelse för hur vi arbetar efter våra värdeord: entreprenörsanda, professionalism och balans, samtidigt som du kommer få lära dig grunderna och få en bra inblick i konsultyrket.

Följande delar är ett urval av vad som ingår under de första sex veckorna i introduktionsperioden:

  • Utbildning i affärssystemet Microsoft Dynamics AX
  • Praktisk användning av generella verktyg och modeller som används i konsultyrket
  • Caselösning där du i grupp tillsammans med kollegor från Accigo och vår företagsgrupp Business Wellness Group kommer få i uppgift att lösa ett omfattande case
  • Genomföra ett skarpt projekt tillsammans med kollegor från Accigo och vår företagsgrupp Business Wellness Group som kommer resultera i en leverans till kund

Efter avslutat introduktionsprogram är det dags för ditt första uppdrag, med stationering på något av våra kontor i Stockholm och Oslo. Under dina första tre år följer du en utvecklingsplan som är utformad för att du så snabbt som möjligt ska bli en av marknadens mest framgångsrika konsulter inom företagssystem. Du kommer tidigt få ta stort ansvar inom kundprojekt samtidigt som dina erfarna kollegor finns till hands för coaching, stöttning och kvalitetssäkring.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2019

Tillträde

Våren 2019

Utbildning

Civilingenjörer, civilekonomer och systemvetare

Utland

Nej, men det finns möjlighet till utlandsvistelse

Kontaktperson

jobb@accigo.se

Ansökan

Info kommer senare

Startsidan

https://karriar.accigo.se/konsultprogrammet

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök jobbet som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer