Accigos konsultprogram

Accigos traineecertifierade konsultprogram har som mål att utveckla talangfulla nyexaminerade studenter till marknadens bästa konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling. Hos oss kan du utvecklas inom roller som affärsrådgivare, applikationskonsult, systemutvecklare, lösningsarkitekt eller projektledare.

Vi söker dig som vill kickstarta din konsultkarriär, gillar utmaningar och är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller har motsvarande akademisk utbildning.

Vill du låta dina ambitioner styra din utveckling?
Vi vill ge dig förutsättningar att utvecklas som konsult och människa utifrån dina egna ambitioner. På Accigo har vi inte traditionella hierarkier och chefer. Vi är en nätverksorganisation som är värderingsstyrd. Istället för att några få chefer eller ägare fattar beslut åt många, fattar vi medarbetare beslut åt oss själva.

Konsultprogrammet
För att de konsulter som får börja hos oss ska utvecklas till marknadens bästa konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling, skapas individuella utvecklingsplaner som sträcker sig från första arbetsdagen till och med tredje och sista året på Konsultprogrammet. Under dessa tre år får våra konsulter prova på varierande roller inom olika kunduppdrag, vilket skapar en bra grund för den fortsatta yrkesverksamma karriären.

Dina första veckor inleds genom vårt introduktionsprogram
Konsultprogrammet startar med ett intensivt introduktionsprogram. Under dessa sex veckor introduceras du till vår företagskultur och skapar förståelse för hur vi arbetar efter våra värdeord: entreprenörsanda, professionalism och balans. Du får även utbildning och träning i dina framtida roller som konsult samt en bra inblick i konsultyrket.

Sist, men absolut inte minst, lär du känna massor med nya människor, knyter värdefulla kontakter inför framtiden och har fantastiskt händelserika och roliga veckor tillsammans.

Efter introduktionsprogrammet väntar spännande uppdrag där du tidigt får ta ansvar
Efter introduktionsprogrammet är avslutat är det dags för ditt första uppdrag där du tillsammans med erfarna kollegor kommer att bidra till våra kunders framgångar. Du kommer tidigt få ta stort ansvar för kundprojekt samtidigt som dina erfarna kollegor finns till hands för coachning, stöttning och kvalitetssäkring.

Vill du veta mer?
Varje höst och vår bjuder vi in till en inspirerande kväll på vårt kontor Business Wellness Center i Stockholm. Där du får veta mer om oss som företag, vad vi kan erbjuda dig som nyexaminerad och mingla med våra medarbetare. För mer information och anmälan https://karriar.accigo.se/departments/konsultprogrammet.

Om Accigo
Accigo är ett konsultbolag som hjälper företag och organisationer med digital affärs- och verksamhetsutveckling med hjälp av olika IT-lösningar. Vi sätter lika stort fokus på verksamhetsutveckling och förändringsprocesser som själva tekniken. På så sätt skapar vi långsiktiga kundrelationer och lyckosamma IT-projekt.

Certified

Programinformation

Ansök senast

September 2019

Tillträde

Våren 2020

Utbildning

Civilingenjörer, civilekonomer och systemvetare

Utland

Nej, men det finns möjlighet till utlandsvistelse

Kontaktperson

jobb@accigo.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://karriar.accigo.se/konsultprogrammet

Följ oss i sociala media