charles-deluvio-456508-unsplash.png

Speed Talent 2019

Speed Talent 2019 närmar sig och företagen söker Dig! 
Nu är det dags att anmäla sig till den exklusiva intervjudagen Speed Talent som äger rum den 7 februari mellan 10.00 - 14.30. Eventet hålls på Waterfront i Stockholms city och du som student kommer ha X antal intervjuer inbokade hos olika företag, företag som söker personer som just dig! TraineeGuiden kommer att ta emot anmälningar och matcha ihop student med företag för att maximera kvalitén på dagen. Matchningen sker med hänsyn till företagens kravprofiler och ditt CV. 

Vi på TraineeGuiden brinner för att ge topptalanger och företag en plattform att mötas på och Speed Talent 2019 kommer inte vara ett undantag. 

Vi bjuder på lunch och kaffe under dagen så det du behöver göra är att förbereda dig för att bli intervjuad av företag som letar efter kandidater som dig till sitt Trainee-/Graduate Program. Eventet är helt kostnadsfritt för dig som student! 

Detta är en chans för dig att etablera kontakt med företagen, till och med möjlighet att få en Traineeplats på ett av Sveriges främsta företag! 

Starta året med att kamma hem en Traineeplats!
Hur anmäler jag mig?
Totalt kommer 50 topptalanger bli inbjudna till Speed Talent i Stockholm och det du behöver göra för att få möjligheten att bli utvald är att genomföra 3 olika tester via länken ---> här <---. Du mailar även ditt CV till Frida, Frida.Ahlin@traineeguiden.se. 

Du får reda om om du blir utvald kort efter din anmälan. Anmälan är bindande. 

Missa nu inte chansen att få prata med några av Sveriges främsta företag, företag som söker profiler som dig. Ta ett viktigt kliv mot din framtida karriär! 

Har du frågor? kontakta: Frida, Frida.Ahlin@traineeguiden.se 


Artikel

Relaterade artiklar

skf-logo.11png.png

Brasilien och Göteborg lär av varandra på SKF

Läs mer
Staff och vi.png

Bli studentambassadör för Traineeguiden!

Läs mer
TG-artikel-header_1.png

Gå före i kön till toppjobbet!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos Traineeguiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer