Young Professionals Program

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland.

Vi vill vara ett levande bevis på att omsorg om jorden och affärer går hand i hand. Det är vår vision och den har sina rötter ända från tiden då företaget startade. Vår vision stödjer vår syn på och behovet av att samhället ställer om till en cirkulär ekonomi.

Vårt traineeprogram syftar till att ge dig som nyexaminerad en bra start på karriären, samtidigt som du är med och bidrar till en bättre miljö. Du kommer att bli tillsvidareanställd hos Ragn-Sells där vårt Young Professionals program pågår under dina första 10 månader. Oavsett ditt specialområde kommer du att få möjlighet att utvecklas med hjälp av kunniga handledare, utvecklande arbetsuppgifter och utbildningar som stärker din kompetens. Vi vill att du ska få förståelse för hur du kan kombinera din kompetens med vår vision om att affärer och en bra miljö kan gå hand i hand. För att skapa förståelse för våra affärer kommer du tillsammans med övriga traineer att ges kunskap om Ragn-Sells och introduceras till verksamheten.

Under programmet kommer du att ha en mentor som genom kontinuerlig feedback kommer bidra till din utveckling och samtidigt stötta dig i dina dagliga arbetsuppgifter ute i verksamheten.

Ragn-Sells Young Professionals Program erbjuds bland annat till dig som nyligen avslutat dina studier till civil- eller högskoleingenjör och har ett intresse för miljö och avfall.

För att kunna nå vår vision tror vi dessutom att det behövs en kombination av perspektiv, erfarenheter och kompetenser därför erbjuds Young Professionals Programmet även till dig som är utbildad och vill arbeta inom någon av följande inriktningar:

  • Verksamhetscontrolling
  • IT
  • Bygg
  • Teknik
  • Försäljning

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om programmet.

Lär dig mer om oss på vår Youtube-kanal!

Programinformation

Ansök senast

Våren 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Programmet riktar sig dig som nyligen avslutat dina studier till civil- eller högskoleingenjör och har ett intresse för miljö och avfall samt dig som studerar IT, byggteknik, försäljning och ekonomi.

Utland

Nej

Kontaktperson

För frågor maila hr-sweden@ragnsells.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.ragnsells.se

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer