Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Visma Management Trainee Program

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner men man skulle även kunna kalla oss för Europas största start-up. Med över 200 bolag i 21 olika länder har vi en magisk mix av entreprenörsanda som bidrar till en kultur av snabbrörlighet med stor möjlighet att påverka samtidigt som vi har musklerna och tryggheten som kommer med att vara en koncern. På Visma jobbar du i en innovativ och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet.

Tänk dig en start på karriären där du utvecklas i raketfart, bygger ett värdefullt yrkesnätverk och dessutom får möjligheten att utforska flera områden för att se vad som passar dig bäst. Detta i en internationell miljö där innovation och gemenskap står i centrum. Föreställ dig vidare att du från dag ett blir en del av ett härligt gäng och får goda vänner för livet. Vismas Trainee Program består av en spännande mix av tech och management och riktar sig mot dig som vill vara med och utveckla och effektivisera samhället.

Management Traineeprogrammet
Du påbörjar ditt år som trainee hösten 2022 och genomför totalt fem olika projekt som väljs med omsorg och baseras på business case som är betydelsefulla för Vismas framtida utveckling. Projekten är varierande, många med internationell placering och anpassas efter din akademiska bakgrund. I projekten är du ansvarig för ledning, planering och genomförande. Samtidigt som du förväntas att kliva ur din komfortzon har du alltid stöttande projektägare, faddrar och kollegor nära till hands för att se till att du lyckas. Under hela året som trainee har du även tät kontakt med programkoordinatorerna Catherine och Jenny som säkerställer att du får bästa möjliga start på Visma. Tillsammans med programkoordinator och din egna personliga mentor planerar du dina framtida karriärvägar och får stödet du behöver i din personliga och professionella utveckling.

Efter avslutat traineeprogram övergår du till en fast position och får då en unik möjlighet att hitta en roll inom Visma som matchar dina framtidsvisioner och ambitioner. Tidigare Management Trainees har idag betydelsefulla positioner inom Visma som exempelvis: Business Improvement Manager, CCO, Customer Experience Manager, M&A Manager, Project Manager, Sustainability Manager, CFO, Sales Director och Financial Manager.

Varför Visma?
Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner men man skulle även kunna kalla oss för Europas största start-up. Varje dag levererar vi affärskritiska produkter och tjänster som effektiviserar och stärker samhället. Med över 200 bolag i 21 olika länder har vi en stark entreprenörsanda som bidrar till en kultur av snabbrörlighet med stor möjlighet att påverka samtidigt som vi har musklerna och tryggheten som kommer med att vara en koncern. Det är lite som att äta kakan och ha kvar den också! Med en start i Visma som Management Trainee kan du förvänta dig:

 • En unik start på karriären med möjlighet till snabbt avancemang efter avslutat program.
 • Chansen att arbeta i en snabbrörlig miljö där entreprenörskap och ny teknologi står i fokus.
 • Konkurrenskraftiga villkor och frihet under ansvar.
 • Möjligheten att arbeta inom flera olika områden för att avgöra vad som passar dig bäst.
 • Dedikerade handledare med din utveckling i fokus.
 • Jobba internationellt och få tillgång till ett stort nätverk.

Vi söker dig som:

 • Tar examen på masternivå inom Data/IT, Ekonomi eller Management 2022.
 • Är självgående och analytisk med framtida ledarambitioner.
 • Har en inkluderande attityd, delar med sig av sina åsikter och är nyfiken på andras och nya perspektiv.
 • Har ett brinnande intresse för projektledning och IT-branschens utveckling.
 • Talar svenska, eller annat skandinaviskt språk samt engelska obehindrat, såväl i tal som skrift.
 • Kan uppvisa goda akademiska resultat.

Sista ansökningsdag är 28 november 2021.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt högskole- och gymnasiebetyg. Vi går igenom samtliga ansökningar kort efter att ansökningstiden har löpt ut. Första intervjurundan äger rum i Stockholm vecka 49. Har du frågor om programmet kontakta då Catherine Chamera: catherine.chamera@visma.com. Varmt välkommen med din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

28 november

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Tar examen på masternivå inom Data/IT, Ekonomi/Management

Utland

Ja

Kontaktperson

Catherine Chamera, catherine.chamera@visma.com

Ansökan

https://vab.easycruit.com/vacancy/application/2790749/41031?iso=se

Startsidan

https://www.visma.se/karriar-pa-visma/nyexade-och-studenter/management-trainee/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer