Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Transtema Trainee

Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät. Vi finns på 85 orter över hela Sverige.
Ett nät måste fungera dygnet runt, året om. Därför har vi tekniker över hela landet som är tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi kan hjälpa dig med alla typer av kommunikationsnät – mobilt, fiber, koppar och el. Från planering och byggnation till service, drift och underhåll. Kort sagt; vi ser till att nätet fungerar över hela Sverige.
Vårt erbjudande omfattar allt från planering, design och byggnation till service, drift och underhåll. Vi tillhandahåller också nätverksutrustning, datalagring och lösningar inom IoT för att bara nämna några områden. Våra kunder är exempelvis kommuner, teleoperatörer, nätägare, företag och offentlig förvaltning.

Om vårt traineeprogram
Transtemas ettåriga traineeprogram är skräddarsytt för unga talanger där teori och praktik varvas med kunskap från olika delar av organisationen. Deltagarna i traineeprogrammet kommer att ges möjlighet att prova på olika roller hos oss med fokus på ledande positioner inom företaget. Tanken är att traineeprogrammet ska ge en god helhetsbild över vår verksamhet och en språngbräda till en framtida, ledande roll inom Transtema.

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning som börjar med traineeperioden i september. Under året kommer du att få prova på olika arbetsuppgifter och områden, som till exempel leda projekt och jobba med förbättringsarbete. Du har stor möjlighet att själv påverka inriktningen på programmet och i förlängningen din karriär.

Organisatoriskt tillhör du avdelningen Kundavtal & Processer på Transtema Network Services, där din anställning också fortsätter efter avslutat traineeprogram. Om du önskar styra din karriär mot en annan avdelning eller position ser vi även på de möjligheterna.

Vi arbetar med en av samhällets viktigaste funktioner och genom att välja oss för din traineeperiod innebär det att du får vara med att göra skillnad på riktigt!

Vi söker dig som:

  • Kommer att ha slutfört en masterexamen inom områden som ekonomi, teknik eller ledarskap, senast hösten 2022.
  • Har högst 1 års arbetserfarenhet efter avslutade studier.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vem är du?
Det viktigaste är att du kan identifiera dig i vår värdegrund och leva efter att visa respekt, ta ansvar och våga tänka nytt. Transtema har också ett aktivt och framträdande hållbarhetsarbete som vi hoppas att du kan se värdet av. Därutöver är du nyfiken, har gärna många kontaktytor och strävar efter att bli en ledare i framtiden.

Programinformation

Ansök senast

31 maj

Tillträde

September 2022

Utbildning

Masterutbildning inom ekonomi, teknik eller ledarskap

Utland

Delvis Norden

Kontaktperson

Adam Christoffersson, 072-728 69 64, adam.christoffersson@transtema.com

Ansökan

https://tns.easycruit.com/vacancy/2914043/152239?iso=se

Startsidan

https://www.transtema.com/se/aktuellt/trainee-pa-transtema/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer