Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Header_1040x390.png
jm-logo_logo_image_wide_JM.png

Traineeprogram Projektutveckling 2022

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap

Skriv historia med oss
Vi vill att du ska vara en av dem som tillsammans med oss bygger framtidens samhällen och bidrar till att hållbara stadsdelar kan växa fram.

Om Traineeprogrammet
Vårt ettåriga traineeprogram består av sammanlagt fem block: två inom produktion, ett block inom projektering, ett block inom projektledning inklusive marknad och försäljning samt ett block inom verksamhetsutveckling eller centrala inköp. Blocken är både praktiskt och teoretiskt inriktade. Efter varje avslutat block samlas alla traineer för en gemensam teorivecka med fokus på ledarskap och personlig utveckling. Under ett av de fem blocken kommer du att vara placerad på en annan ort eller region.

Som trainee på JM öppnas dörren till en spännande karriär. Efter programmets slut är du redo för en ny befattning inom projektutveckling och på sikt vill vi att du ska fortsätta utvecklas och nå högre befattningar inom bolaget.

Följ våra traineer
Våra traineer Maria, Jesper, Cecilia, Daniel, Daniel och Helen bloggar om vardagen hos oss, läs traineebloggen här.
Du kan också följa våra medarbetares liv på JM via Instagram #livetppajm.

Vi erbjuder
Vi vill säkerställa att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Öppnar januari 2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Civilingenjör inom samhällsbyggnad/väg- och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi

Utland

Delvis

Kontaktperson

Christina Cronvall, christina.cronvall@jm.se 08-782 18 18

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://www.jm.se/trainee

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer