Header_1040x390.png
jm-logo_logo_image_wide_JM.png

Traineeprogram Projektutveckling

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete.

Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

Traineeprogrammet på JM är certifierat av TraineeGuiden och består av tre praktiskt och teoretiskt inriktade arbetsblock. Det första genomför du i din hemregion med fokus på Projektutveckling, att lära känna verksamheten och skapa relationer. Därefter följer ett block i Produktion och ett på Verksamhetsutveckling alternativt Centrala Inköp, ordningen mellan det andra och tredje blocket varierar individuellt. Totalt är traineeperioden ett år och anställningen är en tillsvidareanställning som bedrivs på heltid med marknadsmässig ingångslön.

Inför varje block samlas alla traineer för en gemensam teorivecka med fokus på ledarskap och personlig utveckling. En handledare utses och utbildas för att på bästa sätt ta emot och vara ett stöd vid varje nytt block, vid sidan om alla fina och hjälpsamma kollegor.

Sammantaget får du genom traineeprogrammet följa olika roller och skapa dig ett helhetsperspektiv på vår verksamhet. Samtidigt lär du känna din framtida bransch och lägger grunden till din fortsätta karriär hos oss på JM. Målet är att du efter traineeperioden blir biträdande Projekteringsledare, för att fortsätta utvecklingsresan mot andra ledaruppdrag.

Vi kommer att pausa JMs traineeprogram under 2023 och startar programmet igen 2024. Du kan anmäla ditt intresse för att vara med då, intresse anmälanlänken hittar du i högerkolummen.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Januari 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Civilingenjör inom samhällsbyggnad/väg- och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi

Utland

Delvis

Kontaktperson

Christina Cronvall, 08-782 18 18, christina.cronvall@jm.se

Ansökan

https://link.traineeguiden.se/3EJnOCU

Startsidan

http://www.jm.se/trainee

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer