Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Traineeprogram inom försäljning

Under 6 månader får du förutsättningar för att bli en framgångsrik säljare av it-lösningar som gör skillnad på riktigt. En unik chans att kickstarta din karriär i IT-branschen.

Exsitecs Sales Talent Programme är en unik möjlighet för dig som nyutexaminerad. Vårt program är designat för att ge dig de färdigheter och den kunskap du behöver för att lyckas i en dynamisk och utmanande försäljningsmiljö. Programmet präglas av en rad olika aktiviteter såsom utbildningar, mentorskap och kundprojekt.

Förutom detta får du också en fantastisk gemenskap med resten av säljarna där du snabbt får bygga ett kontaktnät över hela Exsitec med möjlighet att träffa kollegor från hela norden.

Efter programmet kommer du att titulera dig som sales specialist inom ett av våra affärsområden. Du kommer successivt ta större ansvar för säljprocessen, från bearbetning av nya såväl som befintliga kunder, till offerthantering och avslut.

Vem söker vi?

  • Vi söker dig som är nyutexaminerad
  • Vi tror att du är en person med en passion för försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer.
  • Du är bekväm med snabba förändringar och nya erbjudande. Detta är viktigt i ett bolag som växer.
  • Du är driven och är redo att lära dig och växa i en snabbt föränderlig bransch.

Utbildningsblock & specialisering

Introduktion till Exsitec: Under första blocket sätter vi ramverket för hela programmet. Detta block är dedikerat till att lära känna både företaget och varandra.

  • Vi introducerar deltagarna till vårt erbjudande och bjuder in talare som belyser företagets kultur, värdegrund och marknadsposition.
  • Vi går igenom grundläggande försäljning och belyser praktiska exempel på arbete genom att gå igenom ett verkligt kundcase.

Säljträning: Få en grundlig förståelse för försäljningstekniker med praktiska övningar och verkliga kundcase.

  • Vi utforskar våra interna verktyg som hjälper säljarna att vara effektiva i sitt arbete. Under det här blocket får du känna på hur det är att driva din egen säljpipe.
  • I detta block kommer du även att bli certifierad i Customer Centric Selling (CCS).

Nordiskt Utbyte: Utöka dina horisonter genom interaktioner med kollegor från Norden och fokusera på specialisering.

  • Säljare från hela koncernen träffas för att prata försäljning. Kunskapsutbyte mellan våra länder är en viktig nyckel för vår framtida tillväxt.

Om Exsitec

Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, såsom affärssystem, beslutsstöd, e-handel och verksamhetsspecifika webbapplikationer. Tillsammans med våra kunder skapar vi digitala lösningar som förbättrar deras verksamhet och gör skillnad på riktigt.

Senast uppdaterad: 2024-06-03

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners