Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Tech Evolution

Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag i framkant som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Våra tjänster finns inom teknik, design, strategi och verksamhet där tekniken är den gemensamma utgångspunkten. Vi satsar också starkt på Cloud Transformation, Artificiell Intelligens och Business Agility. Vi är i dagsläget drygt 400 anställda, och våra kontor finns i Stockholm, Malmö, Halmstad, Sundsvall, Östersund, Linköping och Åre.

Forefront har sedan starten vuxit organiskt vilket har byggt en mycket stark företagskultur och tillsammanskänsla. Vi har tydliga värderingar som präglar vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att skapa avtryck hos våra kunder. Våra konsulter och utvecklare är några av landets bästa med en djupt teknisk kunskap och högt fokus på kvalitet. Tekniken måste alltid genomsyra allt vi gör. Vi kallar oss därför med stolthet för Tech driven.

Det här är Tech Evolution
Med tekniken i fokus så lanseras nu Forefronts nya teknikprogram – Tech Evolution. Med Tech Evolution vill vi ge morgondagens stjärnor rätt förutsättningar till att bli de absolut bästa utvecklarna och konsulterna på marknaden. Programmet riktar sig till dig som har jobbat i 1–2 år kring systemutveckling, eller dig som är nyutexaminerad civilingenjör, system- eller datavetare, med en stor passion för hantverket. Tekniken genomsyrar allt vi gör på Forefront – därför kallar vi oss med stolthet för Tech Driven!

Under drygt ett år så kommer du att få verktygslådan och perspektivet för hur du utvecklar system och lösningar som ger ett stort värde, håller hög kvalitet och kan levereras ofta. Mixat med det konsult- och affärsmannaskap som hör Forefront till, så kommer du att berikas med attraktiva och marknadsefterfrågade kompetenser inom modern systemutveckling över hela stacken. Du kommer att lära dig att förena en datadriven utvecklarroll med att ge agila värden för våra kunders verksamheter. Forefront är strategisk partner till några av de största tekniska leverantörerna, så under programmets gång kommer du också att få genomgå certifieringar inom exempelvis Google och Microsofts molnplattformar.

Redan från start så tillhör du en affärsenhet där du kommer att få rätt coachning och stöttning för att nå din fulla potential. Av arbetstiden kommer 20% att gå åt programtillhörande kompetensutveckling, och på återstående 80% så kommer du att få befästa dessa hos någon av de fantastiska kunder som Forefront dagligen hjälper i sina digitala resor.

För oss på Forefront är engagemang, samverkan och sociala aktiviteter en stor del av vår kultur och det bolag vi vill tillhöra och driva – och vi hoppas att du uppskattar det lika mycket som vi.

Ta nu chansen att bli morgondagens stjärnkonsult, och att jobba och växa ihop med några av Sveriges absolut vassaste systemutvecklare och konsulter. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra av dig!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Löpande

Tillträde

Februari 2022

Utbildning

Civilingenjör, datavetare, systemvetare

Utland

Nej

Kontaktperson

fredrik.carlen@forefront.se

Ansökan

https://emp.jobylon.com/jobs/68485-forefront-consulting-tech-evolution/

Startsidan

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer