Talent Trainee Program Bufab Sweden

Bufabs verksamhet handlar om förtroende, engagemang och ständig utveckling. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är en stor familj med starka entreprenörer och stort hjärta som tror på personliga initiativ för att driva affären framåt. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning som supply chain - partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Kunderna finns både lokalt och globalt, framför allt inom verkstadsindustrin. Vi tror på ett globalt samarbete för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. ”Vi är Solutionists.”

Idag har Bufab-koncernen över 1900 anställda och 65 helägda dotterbolag i 29 länder. Våra medarbetare är det som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt behåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft sedan vi grundades 1977.

Som trainee hos oss erbjuder vi dig erfarenheter, utmaningar, utbildning, mentorskap, ett nätverk som kan vara livet ut och andra verktyg för en spännande och framgångsrik karriär hos oss.

Programmet inkluderar en introduktion till Bufab med varierande arbete i form av bland annat operativt arbete på flera av våra avdelningar i Värnamo. Introduktionsperioden kommer att vara fyra till sex månader. Efter introduktionen kommer du att jobba med olika projekt och arbetsuppgifter kopplade till din framtida roll hos oss.

Under traineeprogrammet kommer du få möjlighet att delta i internationella nätverk med våra syskonbolag i Norden och globalt.

Vår målsättning är att du på sikt ska kunna ta en ledande roll inom företaget, antingen som ledare eller som ansvarig/specialist för olika processer. Vi vill ge dig utrymme att både kunna påverka och förändra.

Vårt Talent Trainee Program på Bufab Sweden har tre inriktningar:

  • Sales; Vi söker dig som vill lära dig allt inom sälj. Efter introduktionen är vår ambition att du blir en nyckelperson i vårt team som jobbar med affärsutveckling och digitalisering av vårt kunderbjudande. Till Sales söker vi trainees både till Värnamo och Västerås. Introduktionen kommer att genomföras i Värnamo även om du sedan kommer vara placerad i Västerås.
  • Sourcing; Till vårt Sourcing team söker vi dig som vill vara med och bidra till att utveckla och ytterligare förbättra våra processer och arbetssätt, både internt och med våra leverantörer. Efter introduktionsperioden kommer du jobba med att tillse att vi tillsammans har den bästa leverantörsbasen med hänsyn tagen till total cost, hållbarhet och geografiskt läge. Till Sourcing söker vi trainee till Värnamo.
  • Operations; Vi söker dig som vill bidra till att göra vår supply chain, våra processer och arbetssätt än mer optimerade och digitaliserade. Efter introduktionsperioden kommer du jobba med frågor som frakter, lager och logistik. Till Operations söker vi trainee till Värnamo.

Programinformation

Ansök senast

26 februari 2023

Tillträde

4 september 2023

Utbildning

Examen inom relevant område, till exempel ekonomi, supply chain eller teknik.

Utland

Nej

Kontaktperson

Malin Tengelin, 070-597 60 80, malin.tengelin@bufab.com

Ansökan

https://bufab.varbi.com/what:job/jobID:588061/?lang=se

Startsidan

https://www.bufab.com

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer