Talent Trainee Program Bufab Lann

Bufabs verksamhet handlar om förtroende, engagemang och ständig utveckling. Vi är en stor familj med starka entreprenörer och stort hjärta som tror på personliga initiativ för att driva affären framåt. Kunderna finns både lokalt och globalt, framför allt inom verkstadsindustrin. Vi tror på ett globalt samarbete för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. ”Vi är Solutionists.”

Bufab Lann är Sveriges ledande tillverkare av svarvade komponenter till kunder över hela världen inom flera olika affärsområden. Bearbetning i toppmoderna maskiner med spetskompetens i enspindliga och flerspindliga CNC svarvar samt Rundbordsautomater.

Idag har Bufab-koncernen över 1900 anställda och 65 helägda dotterbolag i 29 länder. Våra medarbetare är det som gör vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Samtidigt behåller vi mycket av företagets familjekänsla som vi haft sedan vi grundades 1977.

Som trainee hos oss erbjuder vi dig erfarenheter, utmaningar, utbildning, mentorskap, ett nätverk som kan vara livet ut och andra verktyg för en spännande och framgångsrik karriär hos oss.

Programmet inkluderar en introduktion till Bufab med varierande arbete i form av bland annat operativt arbete på flera av våra avdelningar i Värnamo. Introduktionsperioden kommer att vara fyra till sex månader. Efter introduktionen kommer du att jobba med olika projekt och arbetsuppgifter kopplade till din framtida roll hos oss.

Under traineeprogrammet kommer du få möjlighet att delta i internationella nätverk med våra syskonbolag i Norden och globalt.

Vår målsättning är att du på sikt ska kunna ta en ledande roll inom företaget, antingen som ledare eller som ansvarig/specialist för olika processer. Vi vill ge dig utrymme att både kunna påverka och förändra.

Vårt Talent Trainee Program på Bufab Lann har två inriktningar:

  • Supply Chain; Vi söker dig med en utbildning inom teknik, supply chain, produktionsledning eller liknande. Efter din introduktionsperiod kommer du att arbeta med olika förbättrings- och Lean-projekt. Vi söker trainee till Värnamo.
  • Sales; Vi söker dig med utbildning inom ekonomi, försäljning, supply chain eller liknande och vill jobba med försäljning i en produktionsverksamhet. Efter introduktionen blir du en del av vårt team och kommer jobba med arbetsuppgifter inom försäljning och affärsutveckling, lönsamhetsanalyser, beredning och projektledning samt företagspresentationer och uppdateringar på sociala medier. Vi söker trainee till Värnamo.

Programinformation

Ansök senast

26 februari 2023

Tillträde

4 september 2023

Utbildning

Examen inom relevant område, till exempel ekonomi, supply chain, produktionsledning eller teknik.

Utland

Nej

Kontaktperson

Malin Tengelin, 070-597 60 80, malin.tengelin@bufab.com

Ansökan

https://bufab.varbi.com/what:job/jobID:588272/?lang=se

Startsidan

https://www.bufablann.se

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer