traineeguiden-toppbild-ny.png
svevia-logo.png

Svevias Traineeprogram 2023

Svevia är företaget som valt en egen väg. Vi är fokuserade på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Våra 2100 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 8,9 miljarder kronor. Sedan 2011 finns Svevia även i Norge. Vi är alltid på väg mot framtidens sätt att bygga och sköta om broar, flygplatser, hamnar, järnvägar, parker, vägar och annan infrastruktur. Men vi är också på väg här och nu, dygnet runt, från norr till söder och från öst till väst, för att sopa, ploga och sköta om vägar, gator, parker och torg.

Bli trainee hos en specialist på vägar och infrastruktur.

Ett traineeprogram på 12 månader – för dig som vill utvecklas som ingenjör och skapa samhällsnytta hos en specialist på vägar och infrastruktur. Tillsammans får vi stad och land att fungera.

Det bästa av två världar
Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar. Vi får samhällsmaskineriet att snurra effektivare, samtidigt som vi tar ansvar för den värld vi lämnar efter oss.

Vi underlättar transporter, får människor att mötas och bidrar till ett mer dynamiskt näringsliv. Detta oavsett om vi asfalterar en väg med miljöanpassad asfalt, gör ett unikt anläggningsprojekt på Tjörnbron eller underhåller en vinterväg med hjälp av artificiell intelligens.

Det lilla, stora företaget
Hos oss kommer du att arbeta på det stora företaget, med det lilla företagets fördelar. Med en inkluderande företagskultur, och en stark värdegrund bygger vi ett företag med engagemang, samarbete och ansvar. Att du står upp för och verkar för ett arbetsklimat som välkomnar alla – ja, det ser vi som en självklarhet.

Traineeprogrammets upplägg
Eftersom Svevia är ett rikstäckande företag erbjuder vi traineeplatser på flera platser över landet. Utifrån din kompetens och dina intressen matchas du redan från starten med en specifik division:

Division Anläggning
Här jobbar du med projekt inom väg och anläggning, från ny- och ombyggnation av vägar och broar till grundläggning och marksanering för bland annat industrier och exploateringsområden.

Division Industri
Inom Industri är du med och levererar hela kedjan inom beläggningsområdet, från sten och asfalt till färdigbelagd och målad väg. Vi har egen tillverkning av allt från miljöanpassad asfalt till vägmarkeringsfärg. Samtidigt arbetar vi med att elektrifiera våra bergtäkter och därmed minska vårt CO2-avtryck när det gäller krossning och tillverkning av stenmaterial.

Division Drift
Division drift är marknadsledande i Sverige på att utföra drift, underhåll och förbättringar av vägnät. Vi arbetar dessutom med gator, torg, grönytor och har stor vana av att stänga av och leda om trafik.

Vem är du?
Som trainee på Svevia ska du uppfylla vissa formella krav: Du ska vara nyexaminerad civil- eller högskoleingenjör (300/180 hp) inom väg och vatten, samhällsbyggnad, maskinteknik, logistik, industriell ekonomi eller annan närliggande utbildning, med examen 2021 eller senare. Du behärskar dessutom svenska språket och har B-körkort.

Intresserad? Dela väg med oss? Gå in på svevia.se/trainee

Certified

Programinformation

Ansök senast

Februari 2024

Tillträde

Augusti 2024

Utbildning

Civil- eller högskoleingenjör (300 hp/180 hp) inom väg och vatten, samhällsbyggnad, maskinteknik, logistik, industriell ekonomi.

Utland

Nej

Kontaktperson

Har du frågor? Mejla oss på trainee@svevia.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

http://bit.ly/2jagtVB

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer