Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Stratsys SaaS Talent Program

På Stratsys blir du del av ett spännande techbolag med engagerade medarbetare! Vi brinner för vår vision: att förenkla våra kunders arbetsliv med hjälp av våra smarta produkter och professionella tjänster. Våra produkter digitaliserar och förenklar våra kunders arbetsliv och hjälper dem att få mer ut av sina planer, projekt och strategier. Vi har produkter inom bland annat Strategic Management, GRC Management, Quality Management och Hållbarhet.

SaaS Talent Program är fullt för i år - men håll utkik efter nästa omgång!

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa inom en av de hetaste branscherna just nu? Vi söker ständigt nya stjärnor som vill vara med och bidra på vår fortsatta tillväxtresa! Nu inom ramen för vårt Stratsys SaaS Talent program!

Är du en nyexad universitetsstudent inom ekonomi, tech, IT eller liknande? Vi vill låta dig med stark potential snabbt utvecklas till en av morgondagens stjärnor inom SaaS. Inom programmet får du en bred kunskapsbas kring våra produkter, Stratsys som bolag och processerna inom ett modernt SaaS bolag.

Stratsys SaaS Talent Program
Inom Stratsys SaaS Talangprogram blir du en del av ett team som under 9 månader samlar på er en bred kunskap inom SaaS business och kundutveckling.

Du kommer att arbeta och bidra inom flera olika delar av vår kundprocess och på så sätt lära dig flera delar av kundflödet och få en förståelse av våra produkter, Stratsys som bolag och processerna inom ett modernt SaaS-bolag. Det blir en perfekt grund för att sen kunna gå vidare till rätt roll för dig på Stratsys!

Hur ser programmet ut?

Basecamp - Onboarding
Vi börjar äventyret med att tillsammans packa väskan med kunskaper för den kommande resan. Du får lära känna våra produkter, våra kunder och Stratsys som bolag och organisation. Och såklart kommer teamet att hitta på mycket kul tillsammans för att lära känna varandra!

Resan börjar
Snart ger du dig ut! Vi tror på att lära genom att göra. Det betyder att du snabbt får pröva dina vingar i dina första uppdrag där du jobbar skarpt inom de olika områdena Kundrelationer, Produkt och Försäljning. Naturligtvis med stöttning från kunniga kollegor och ditt team!

Lär dig längs vägen
Längs vägen kommer du att ha olika fokusområden under olika perioder. Allt för att du skall kunna lära dig så mycket som möjligt samtidigt som du får möjlighet att bidra till teamet och våra kunder!

Välj din väg
När resan lider mot sitt slut är det dags att påbörja nästa! Vilken väg blir din fortsatta karriär på Stratsys? Nu fortsätter äventyret!

Vem är du?
Du är ny i arbetslivet med en universitetsexamen inom ekonomi, tech, IT eller annat relevant område. Som person är du nyfiken och gillar att lära dig nytt och utvecklas och du brinner för att skapa resultat. Du gillar att ta initiativ och en dynamisk miljö där veckorna ser olika ut passar dig perfekt. Digitalisering och techbranchen lockar dig och laganda, positivitet och möjligheten att vara med på en tillväxtresa är något du värdesätter högt. Du är helt enkelt sugen på ditt nästa äventyr!

Programinformation

Ansök senast

Våren 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Ekonomi/IT/Tech på kandidat eller masternivå

Utland

Nej

Kontaktperson

Julia Rundberg, 070-429 00 23, julia.rundberg@stratsys.se

Ansökan

Startsidan

https://bit.ly/3iCX9gB

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer