Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Sofigate Graduateprogram

Bli en del av vårt managementkonsult-team inom Business Technology. Tillsammans hjälper vi kunder i deras digitaliseringsresa med expertis inom strategi, digital transformation och tekniska lösningar. Sofigate arbetar med globala kunder från våra kontor i Sverige, Finland och Danmark.

Graduateprogrammet
Sofigate Sveriges Graduateprogram börjar i september och pågår under ett år. Programmet är utformat kring tre huvudsakliga strömmar: Affärsutveckling, Praktiskt konsultarbete och Utveckling av konsultkompetens. Det huvudsakliga målet med programmet är att kombinera praktisk erfarenhet från kundprojekt med teoretisk utbildning och personlig utveckling. Du kommer att vara baserad i Stockholm men det finns även möjlighet till att få arbeta i projekt på annan ort. Under året stöttas du av din Team Manager och din personliga mentor som tillsammans ger dig bästa möjliga grund för en lyckad konsultkarriär på Sofigate.

Affärsutveckling
Strömmen Affärsutveckling är uppdelad i de tre fokusområdena: erbjudande, sälj & marknadsföring och företagsstrategi. I varje fokusområde kommer du att få arbeta och delta i utvecklingen tillsammans med våra seniora kollegor på Sofigate.

  • Erbjudande - Här ligger fokus på Sofigates värdeerbjudande och våra två business lines: Management Services och Technology Solutions. Området ger dig en bra insikt i hur Sofigate skapar värde för sina kunder samtidigt som du får vara med och bidra till att utveckla vårt tjänsteerbjudande.
  • Sälj och marknadsföring - Sälj & marknadsföring innefattar säljträning samt hur vi hanterar vår kundportfölj. Som Graduate kommer du få insikt i säljprocessen genom att exempelvis vara involverad i säljmöten och att skapa säljmaterial. Utöver det får du även en inblick i hur vi arbetar med marknadsföring med möjlighet att bidra.
  • Företagsstrategi - Här får Graduateteamet möjlighet att arbeta tillsammans med svenska ledningsgruppen i syfte att bidra till Sofigate Sveriges strategi. Med styrning från Sofigate Sveriges VD får du inblick i och möjlighet att påverka vår vision och målsättning.

Praktiskt konsultarbete
I strömmen Praktiskt konsultarbete ligger fokus på att du ska få arbeta som konsult ute i kundprojekt. Tillsammans med erfarna kollegor från Sofigate kommer du ges möjlighet att ta en aktiv roll i leverans till kund.

Konsultkompetens
Den här strömmen fokuserar på Graduateprogrammets kurser, en viktig del för att ge dig rätt stöd till både personlig och professionell utveckling. Kurserna kommer att hållas på våra kontor i Sverige, Finland och Danmark och du kommer få möjlighet att lära känna både finska och danska graduates.

Önskad kompetens och erfarenhet
Vi söker studenter med master inom en ingenjörs, ekonomi-, IT- eller managementutbildning. Vi ser även att du är intresserad av IT eller digitalisering, det är meriterande om det har varit en del av din utbildning eller om du har relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du ambitiös, driven, och har goda akademiska resultat. Du har hög social kompetens, är en god lagspelare och ser fram emot en framtida karriär som konsult.

Du pratar både svenska och engelska flytande.

Läs mer om graduateprogrammet här!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2021

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Master inom en ingenjörs-, ekonomi-, IT- eller managementutbildning

Utland

Utlandsresor förekommer

Kontaktperson

graduateprogramsweden@sofigate.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.sofigate.com/graduate-programme/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer