Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Skill Academy by Siemens Energy

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Vill du inleda din karriär på en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan? Då kan en tjänst som trainee vara något för dig. Du blir en av våra unika traineer med olika bakgrund och olika färdigheter. Du kommer vara anställd av Skill och tillhöra en Siemens Hub med andra traineer. Tillsammans tar ni er an utmaningar, bygger nätverk och driver Siemens utvecklingsprojekt vidare in i framtiden.

Under traineetidens 12 månader kommer du vidareutbildas genom en blandning av teori, praktik och skarpa case. Traineeprogrammet innebär att du får möjlighet att varva utbildning med praktiskt arbete i flera olika teknikområden inom Orderkonstruktion och Utveckling & Standard samt andra verksamheter. Du får en djup utbildning i de olika system du kommer arbeta med men också övergripande kunskap om Siemens Energys organisation, processer och arbetssätt etc. Du kommer arbeta med människor från hela världen och få möjlighet att utveckla och fördjupa ditt teknikintresse.

Som trainee och del av Siemens Hub ges du möjlighet att arbeta på distans från Norrköping i ett lokalt Work Space ett par dagar/vecka. När traineeprogrammet är slut fortsätter du arbeta på Utveckling & Standard i den ordinarie verksamheten som konsult.

Vårt traineeprogram innehåller olika inriktningar, trainee som utvecklingsingenjör inom industriell IT, IT-trainee, trainee som elkonstruktör samt mekanikkonstruktör. Läs mer om respektive inriktning i jobbannonserna.

Programinformation

Ansök senast

31 juli

Tillträde

1 september 2022

Utbildning

Högskole- eller civilingenjör med inriktning maskinteknik, elektronik, elkraft, energisystem, industriell ekonomi, IT, data, systemutveckling eller teknisk fysik.

Utland

Nej

Kontaktperson

Jennilie Ekström, 011-470 53 01, jennilie.ekstrom@skill.se

Ansökan

https://skill.se/foretag/traineeprogramsiemens/

Startsidan

https://skill.se/foretag/traineeprogramsiemens/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer