Skill Academy by Siemens Energy

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Vill du inleda din karriär på en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan? Då kan en tjänst som trainee vara något för dig. Du blir en av våra unika traineer med olika bakgrund och olika färdigheter. Du kommer vara anställd av Skill och tillhöra en Siemens Hub med andra traineer. Tillsammans tar ni er an utmaningar, bygger nätverk och driver Siemens utvecklingsprojekt vidare in i framtiden.

Under traineetidens 12 månader kommer du vidareutbildas genom en blandning av teori, praktik och skarpa case. Traineeprogrammet innebär att du får möjlighet att varva utbildning med praktiskt arbete i flera olika teknikområden inom Orderkonstruktion och Utveckling & Standard samt andra verksamheter. Du får en djup utbildning i de olika system du kommer arbeta med men också övergripande kunskap om Siemens Energys organisation, processer och arbetssätt etc. Du kommer arbeta med människor från hela världen och få möjlighet att utveckla och fördjupa ditt teknikintresse.

Som trainee och del av Siemens Hub ges du möjlighet att arbeta på distans från Norrköping i ett lokalt Work Space ett par dagar/vecka. När traineeprogrammet är slut fortsätter du arbeta på Utveckling & Standard i den ordinarie verksamheten som konsult.

Vårt traineeprogram innehåller olika inriktningar, trainee som utvecklingsingenjör inom industriell IT, IT-trainee, trainee som elkonstruktör samt mekanikkonstruktör. Läs mer om respektive inriktning i jobbannonserna.

Programinformation

Ansök senast

Våren 2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Högskole- eller civilingenjör med inriktning maskinteknik, elektronik, elkraft, energisystem, industriell ekonomi, IT, data, systemutveckling eller teknisk fysik.

Utland

Nej

Kontaktperson

Jennilie Ekström, 011-470 53 01, jennilie.ekstrom@skill.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://skill.se/foretag/traineeprogramsiemens/

Följ oss i sociala media