Siemens Graduate traineeprogram

Siemens är ett ledande globalt teknikföretag som har stått för teknisk spetskompetens, innovation, kvalitet och tillförlitlighet i mer än 170 år. Verksamt runt om i världen fokuserar vi på intelligent infrastruktur för byggnader och distribuerade energisystem, samt på automation och digitalisering inom process- och tillverkningsindustrin. Siemens kopplar samman de digitala och fysiska världarna för att gynna kunder och samhälle. Vi har ett högt ställt mål inom hållbarhet, att bli klimatneutrala år 2030. Läs gärna mer på www.siemens.com.

Vår ledstjärna, som genomsyrar hela vår verksamhet, våra mål och varje medarbetare, är att vi bryr oss. Vi bryr oss om vårt samhälle, våra kunder, våra produkter och lösningar och framför allt bryr vi oss om varandra. Teamet, vårt välmående, samarbete och laganda är det som skapar vår framgång.

Om programmen
En fantastisk möjlighet att utveckla ditt tekniska kunnande, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling inom företaget. Programmen inleds med en introduktion följt av ett antal praktikperioder på olika avdelningar i företaget som du själv är med och väljer.

Under de 13 månader som programmet pågår kommer du att arbeta på olika divisioner. Därefter får du möjlighet att utvecklas och bredda din kompetens ytterligare några år inom ramen för programmet. Upplägget under åren kommer att anpassas utifrån individuella förutsättningar och behov i verksamheten. För att bli framgångsrik är en förutsättning att du har ett genuint intresse för Siemens samt lockas av den avancerade teknik och de innovationer som kännetecknar bolaget. Vi söker traineer till våra olika affärsområden inom Smart Infrastructure, Digital Industries, Mobility samt Siemens Financial Services. Som graduate trainee hos oss får du en anställning i verksamheten och har en ”hemvistelse” redan från start. Då vi har kontor runtom i Sverige kan du under ditt traineeår vara bosatt i Stockholmsområdet, Västerås, Malmö, Göteborg, Sundsvall eller Umeå.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Ansökan öppnar i december

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Civilingenjör på masternivå samt civilekonom med intresse för teknik

Utland

Delvis

Kontaktperson

Erik Ekholm, erik.ekholm@siemens.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://new.siemens.com/se/sv/foretagsinformation/jobb/search-careers/local-programs.html

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer