Siemens Graduate Trainee Program

Siemens är ett ledande globalt teknikföretag som har stått för teknisk spetskompetens, innovation, kvalitet och tillförlitlighet i mer än 175 år. Verksamt runt om i världen fokuserar vi på intelligent infrastruktur för byggnader och distribuerade energisystem, på automation och digitalisering inom process- och tillverkningsindustrin. Med vår teknik kopplar vi samman den verkliga och den digitala världen. Vi vill utveckla tekniska lösningar som gynnar en miljövänligare och mer hållbar värld. För att uppfylla våra högt ställda mål söker vi nya talanger som delar vår strävan efter en hållbar framtid.

Create a better tomorrow with us
Främja din karriär och personliga utveckling tillsammans med Siemens. Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att bredda din kompentens och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling inom Siemens. Vi på Siemens är nyfikna innovationsdrivare och entusiaster med olika bakgrunder och kompetenser förenade i ett gemensamt uppdrag, att skapa en bättre framtid.

Programmet ger dig under 13 intensiva och spännande månader en unik kompetens inom Siemens och möjlighet att etablera ett globalt nätverk inom organisationen. Du får själv styra och planera rotationer inom organisationen och får erfarenheten av att arbeta med riktiga projektuppdrag utifrån verksamhetens behov. För att bli framgångsrik är det en förutsättning att du är initiativtagande och har ett genuint engagemang samt lockas av den avancerade teknik och de innovationer som kännetecknar Siemens. Du kommer få arbeta med den senaste tekniken och bygga de kompetenser som du behöver för framtiden. Som trainee hos oss får du en tillsvidareanställning från dag ett och en engagerad chef och mentor för att stödja din karriär i företaget. Dessutom får du gå flera utbildningsmoduler och kommer ha nära samarbeten och stöd från andra och tidigare trainees.

Vi erbjuder dig:

  • En tillsvidareanställning efter avslutad utbildning.
  • Flera rotationer utifrån dina egna ambitioner och intresse.
  • En av perioderna sker utomlands på något av våra kontor eller siter.
  • Möjligheter till studiebesök både inom Siemens och på andra företag.
  • Bli en del av en fantastisk Traineegemenskap med olika aktiviteter och andra sociala evenemang.
  • Utbildning i till exempel företags- och produktkännedom, försäljning, ledarskap, projektledning.

Vi ger dig nätverket, kunskapen och kompetensen för att stärka din karriär på bästa möjliga sätt. Då vi har kontor runtom i Sverige kan du vara bosatt i Stockholmsområdet, Västerås, Malmö, Göteborg eller Sundsvall.

Vem är du?

  • Du tar examen som civilingenjör på masternivå senast hösten 2023 och är i början av din karriär, din examen ska inte vara äldre än två år.
  • Du är en kommunikativ lagspelare med ambitionen att utveckla både dig själv och verksamheten som du arbetar i.
  • Du har mycket goda kunskaper både skriftligt och muntligt i svenska och engelska.
  • Du har giltigt arbetstillstånd.

Vad mer behöver jag veta?
Programmet startar hösten 2024 och du blir tillsvidareanställd på Siemens AB. Efter avslutat program tar du nästa steg i din fortsatta karriär med placering inom utsett affärsområde.

Varmt välkommen med din ansökan! Ansök idag via siemens.se/jobb.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2023

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Civilingenjör på masternivå

Utland

Ja

Kontaktperson

Erik Ekholm, erik.ekholm@siemens.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://new.siemens.com/se/sv/foretagsinformation/jobb/search-careers/local-programs.html

Följ oss i sociala media