Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

ONE Nordic_banner_traineeguiden 2020.png
One logo.jpg

ONE Nordics traineeprogram för projektledare – bygg ”Det nya energisamhället”

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och underhåll inom energi- och industrisektorn. Vi hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla sina anläggningar.

Sök som trainee och utveckla Sveriges energiinfrastruktur!
Vill du utvecklas inom teknik, projektledning, ledarskap i en spännande miljö och i kundprojekt där vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”? Vi erbjuder nu studenter inom ingenjörsutbildningarna plats i vårt traineeprogram för projektledare med start hösten 2022!

Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Vi arbetar med kunder över hela landet inom flera olika verksamhetsområden − såsom elnät och stationer (0,4-400kV), belysning, fiber, trafikinformatik, industriservice, teknisk fastighetsförvaltning, värmekraft, spårburen trafik, gas, fjärrvärme, kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, energimätning, energioptimering, driftkommunikation, elkraft och automation. De stora aktörerna på marknaden väljer att arbeta med oss vilket gör att vi får äran att arbeta med de största och mest spännande infrastrukturprojekten inom energibranschen. Du ges möjlighet att arbeta för kända varumärken så som E.ON, Ellevio, Vattenfall, Uniper, Trafikverket, Förbifart Stockholm, Stockholm Stad och andra stora kommuner inom landet samt olika kända varumärken inom tillverkande industri etc. På ett mer övergripande plan bidrar du till ONE Nordics vision om att bygga ”Det nya energisamhället”. Vi arbetar med hållbar energiomställning och elproduktion och den senaste spännande tekniken inom området. ONE Nordics mål är att ligga i täten och bistå energiproducenter, distributörer och energianvändare att bygga nya, samt att underhålla, modernisera och optimera befintliga anläggningar så att de dels följer senaste miljö-, kvalitets-, och lagkrav, dels att de är så effektiva som möjligt.

Under programmets 12 månader får du, med stöd av handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, konstruktionsarbete, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp. Ett gemensamt påkostat utbildningsprogram inom ledarskap, projektledning, entreprenadjuridik och kommunikation etc. löper parallellt med praktikperioderna. Parallellt med ordinarie arbete kommer du delta i utvecklingsaktiviteter i koncerngemensamma projekt. Arbete med att leda medarbetare ute i fält ingår som en del av traineeperioden. Efter programmet tror vi att du har förutsättningar att göra en lysande karriär inom ONE Nordic!

Anställningen
Rent organisatoriskt blir du som trainee anställd i vår spännande och expansiva konsultorganisation. Alla traineer skolas in till att bli en nationellt mobil konsultstyrka av projektledare, som ska sättas in i våra olika kundprojekt inom olika verksamhetsområden vid behov. Halva programtiden kommer läggas på utbildning och halva tiden på kunduppdrag. Flertalet föreläsningar inom ämnet affärsmannaskap hålls av vår vd Jonas Arvidsson och andra i koncernledningen. Du får som trainee på ONE Nordic med andra ord en frekvent och unik direktkontakt till högsta ledningen inom koncernen.

Urvals- och intervjuperiod: 2021-08-01–2021-10-15
Period för traineeprogrammet: Jan 2022 - jan 2023 (12 mån)

Certified

Programinformation

Ansök senast

30 september 2021

Tillträde

Januari 2022

Utbildning

Civilingenjörsutbildningar

Utland

Nej

Kontaktperson

andrea.rexo@one-nordic.se, +46 70 299 79 06

Ansökan

http://www.one-nordic.se/Jobba-hos-oss/Traineeprogram/

Startsidan

http://www.one-nordic.se/trainee

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer