Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Omegapoints Academy Professional Program

Omegapoint utvecklar framtiden. Vi är ett av marknadens ledande konsultbolag inom säker digital transformation och cybersäkerhet. Vi växer snabbt och är idag 550 konsulter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Örebro och Umeå. Omegapoint bildades 2001 och är delvist medarbetarägt. Vi som arbetar här delar en passion för utveckling i allmänhet och säkerhet i synnerhet. Vår kultur kännetecknas av en vilja att alltid bli bättre och vi sticker ut med vårt stora fokus på kompetensutveckling.

Om vårt traineeprogram
Som trainee i Academy Professional Program erbjuder vi dig en rivstart på karriären. Du varvar arbete i kundprojekt med värdefulla utbildningar. Du får även en mentor som coachar dig. Traineeprogrammet är nio månader och startar två gånger per år. Du väljer den inriktning som passar dig – systemutveckling eller cybersäkerhet.

Vi vill att du:

  • Är i början av din karriär eller är nyexaminerad inom datavetenskap, datateknik, informationsteknik, datasäkerhet, informationssäkerhet eller teknisk fysik
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Är nyfiken, driven, engagerad och kvalitetsmedveten
  • Inte är rädd att utmana oss med dina tankar, kompetens och idéer

Intern utbildning och kundprojekt från första dagen!
Sedan 2011 har vi drivit vårt traineeprogram med ambitionen att under de 9 månader som programmet pågår ge dig erfarenhet och kunskap motsvarande 3 år i branschen. Helt enkelt en riktig kickstart i din karriär! Vi börjar programmet med en hel vecka fullspäckad med utbildning och "gettogether" tillsammans med traineer från alla våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Umeå. Vi kallar den för vår Academy Week.

Under två intensiva introduktionsmånader får du lära dig allt om Omegapoint och rollen som konsult. Under hela programmet tillhandahåller vi interna utbildningar inom bland annat agila metoder, säker applikationsutveckling, cybersäkerhet, moderna webbtekniker och domändriven design. Du får också åka på två stora interna kompetenskonferenser

Vi tror däremot inte att det räcker för att du ska vara nöjd! Från din första dag får du därför ett riktigt konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget utförs tillsammans med övriga trainee-deltagare med handledning av erfarna konsulter. Projektet avslutas med en större presentation för Omegapoints anställda.

Vad händer sedan?
Efter några månader är du redo för ditt första kunduppdrag. En speciellt utsedd mentor ger dig stöd under den första tiden och du kommer att ha regelbundna avstämningar. Du får också en individuell kompetensutvecklingsplan.

Programmet pågår under 9 månader, där du redan efter 6 månader får en lönejustering. Vi varvar teoretisk utbildning med intressanta kunduppdrag där du samtidigt får stöd av Omegapoints mest erfarna konsulter och du kommer upptäcka att din inlärningskurva blir mycket brant.

Självfallet hoppas vi att din kompetensresa på Omegapoint blir mycket längre än så!

Varför ska jag välja Omegapoint?
Hos oss blir du del i ett företag som kännetecknas av öppenhet, utveckling och engagemang! Vi värderar kunskap och utveckling på riktigt. På Omegapoint finns det ingenting som är strategiskt viktigare än våra medarbetare och vår kompetenskultur!

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss!
Omegapoint Säkrar Utveckling ™

Programinformation

Ansök senast

September 2022

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Datavetenskap, Datateknik, Informationsteknik, Teknisk fysik, informationssäkerhet, IT-säkerhet eller motsvarande

Utland

Nej

Kontaktperson

Tatiana Decker, 070-172 32 85 , tatiana.decker@omegapoint.se

Ansökan

Startsidan

https://jobb.omegapoint.se

Följ oss i sociala media