Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Small Screen 72 DPI-Vattenfall_reactor_tank_Ringhals.png
vattenfall_logga.png

Nordic Nuclear Trainee Program

Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Kärnkraft är en viktig del av vår fossilfria elproduktion och har stor betydelse för elektrifieringen av samhället. Med utsläppsfri elproduktion kan vi fortsätta elektrifieringen utan negativ påverkan på klimat och miljö.

Om TraineeProgrammet
Nordic Nuclear Trainee Program är ett unikt samarbete mellan Vattenfall, Fortum, TVO och Uniper – och det första programmet i sitt slag. Du kommer att få en bred förståelse för hela värdekedjan och en inblick i de nordiska förutsättningarna för kärnkraft, från nyproduktion till slutförvar. Sök en av Vattenfalls platser inom Nordic Nuclear Trainee Program.

Är du en talang som siktar på en karriär inom kärnkraft? Anta utmaningen och ta chansen att bli en av oss som bidrar till ett fossilfritt liv.

Snabbstarta din karriär på Vattenfall
På Vattenfall, en av den europeiska energisektorns marknadsledare, arbetar över 20 000 medarbetare med att möjliggöra omställningen till produktion av hållbar energi. Vi ger dig utbildning och förbereder dig för framtida utmaningar. Som kärnkraftstrainee får du möjlighet att under femton månader utveckla dina yrkesmässiga och personliga färdigheter.

Programmet handlar om att få dig att växa och utvecklas maximalt, både som individ och som en del av en grupp, och under kontinuerlig uppmärksamhet från högsta ledningen. Programmet pågår i 15 månader. Varje traineetjänst är kopplad till en avdelning med specifika ansvarsområden.

Vad får du ut av traineeprogrammet?
NNTP ger dig en bra start på din karriär och bra kunskap om nordisk kärnkraft från nybyggnation till slutförvar. Varje tjänst innefattar en konkurrenskraftig lön och goda förmåner. Naturligtvis får du gott om utvecklingsmöjligheter. När du har genomgått programmet har du alla möjligheter till en karriär inom kärnkraften och vidare utveckling inom koncernen.

Programinformation

Ansök senast

Ingen ny ansökan klar ännu

Tillträde

Inget klart ännu

Utbildning

Ingenjör

Utland

Ja, delvis

Kontaktperson

Sara Sahl, Sara.sahl@vattenfall.com

Ansökan

Inget klart ännu

Startsidan

https://careers.vattenfall.com/se/young-talents/nuclearheroes/

Följ oss i sociala media